Κυκλοφόρησε νέα αφίσα για το "All I See Is You"

Η Blake Lively σε ένα σύνθετο κοινωνικό δράμα
03 Οκτωβρίου 2017 17:36
Κυκλοφόρησε νέα αφίσα για το

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η αφίσα για το All I See Is You, ένα κοινωνικό δράμα που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο.

Η Blake Lively ανέλαβε να ερμηνεύσει έναν πολύ απαιτητικό ρόλο, πρωταγωνιστώντας στην ανερχόμενη  ταινία του δημιουργού Marc Forster (World War Z). Το σενάριο υπογράφει ο Sean Conway.

H Lively ενσαρκώνει την Gina μία κοπέλα που είχε χάσει την όρασή της μικρή. Η ίδια διάγει μία ήρεμη ζωή με τον σύζυγό της, James (Jason Clarke) που φροντίζει να της μεταφέρει την ζωντανή εικόνα του έξω κόσμου όντας συνεχώς δίπλα της. Ωστόσο όταν η Gina αποφασίζει να κάνει μία εγχείρηση για να ανακτήσει το φως της, η κατάσταση μεταξύ τους αλλάζει ριζικά. Η εμπιστοσύνη ανάμεσά τους αρχίζει να φθίνει, όπως και ο έρωτάς τους που πλέον αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Το ανδρόγυνο καλείται να διαχειριστεί την ωμή αλήθεια η οποία περιέβαλε τον γάμο τους και φέρνει στην επιφάνεια πάθη και προβλήματα που αγνοούσαν μέχρι τότε.

Το cast του φιλμ συμπληρώνουν οι: Yvonne Strahovski, Danny Huston, Ahna O’Reilly και ο Wes Chatham.

Το All I See Is You θα βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες  από την Open Road στις 27 Οκτωβρίου του 2017. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε στις 3 Αυγούστου του 2017.