The Racer and The Jailbird: Νέο trailer για έναν έρωτα που πάει με χίλια

Η Adèle Exarchopoulos και ο Matthias Schoenaerts ζουν χωρίς όρια
23 Σεπτεμβρίου 2017 05:29
The Racer and The Jailbird: Νέο trailer για έναν έρωτα που πάει με χίλια

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer του The Racer And The Jailbird, μία αισθηματική περιπέτεια, σε σκηνοθεσία του Michael R. Roskam (Bullhead, The Drop). Ο εν λόγω δημιουργός εν προκειμένω συνεργάζεται  και πάλι  με τον ηθοποιό Matthias Schoenaerts, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Adèle Exarchopoulos (Blue Is The Warmest Color).

Στο εν λόγω φιλμ οι δύο βασικοί ήρωες παθιάζονται, ενδίδοντας σε έναν παράφορο έρωτα που ενέχει ένα πολύ σοβαρό τίμημα για τον δεσμό τους, ενώ η αδρεναλίνη δείχνει να χτυπάει κόκκινο.

O Gigi Vanoirbeek (Schoenaerts) συμμετέχει σε μία παράνομη σπείρα που πραγματοποιεί ληστείες στις Βρυξέλλες.  Σε μία από αυτές τις δουλειές, ο δρόμος του θα διασταυρωθεί κατά τύχη με αυτόν της Bibi Delhany (Adèle Exarchopoulos), μίας γοητευτικής και εξαιρετικά επιτυχημένης οδηγού αγώνων ταχύτητας που έχει πολύ διαφορετική νοοτροπία και καταβολές. Παρά τα λιγοστά κοινά τους, οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την σχέση τους κόντρα σε όσους στοιχηματίζουν εναντίον της. Ο Gigi πασχίζει να απομακρυνθεί από την ρουτίνα που είχε μέχρι πρότινος και θέλει να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή μακριά από το έγκλημα. Το θέμα είναι ότι ένα ακόμη μεγάλο ‘κόλπο’ ετοιμάζεται από τους πρώην συνεργάτες του οι οποίοι δεν φαίνονται και τόσο πρόθυμοι να του επιτρέψουν να χαλάσει τα πλάνα τους για το χατίρι ενός φλερτ. Το χειρότερο όμως είναι ότι και οι αρχές είναι στο κατόπι τους, αφού έχουν εξαπολύσει ένα αδυσώπητο ανθρωποκυνηγητό εναντίον τους ώστε τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα.

Το The Racer And The Jailbird είχε βγει αρχικά στο Φεστιβάλ της Βενετίας και έπειτα προβλήθηκε και στο Φεστιβάλ του Τορόντο. Στην Αμερική θα διανεμηθεί από την Neon αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer: