Νέο teaser για το Jumanji: Welcome to the Jungle

Μην παίξεις αν δεν είσαι έτοιμος για αυτό που ακολουθεί!
19 Σεπτεμβρίου 2017 12:08
Νέο teaser για το Jumanji: Welcome to the Jungle

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε ένα νέο teaser για το trailer του Jumanji: Welcome to the Jungle, που θα κάνει πρεμιέρα αύριο 20/09. 

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jake Kasdan (Bad Teacher) ο Dwayne Johnson πρωταγωνιστεί σε μία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται μέσα σε πυκνά τροπικά δάση.

Τέσσερα γυμνασιόπαιδα βρίσκουν τυχαία ένα παλιό video game με την ονομασία “Jumanji” και μπαίνουν στον πειρασμό να περάσουν κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς με την νέα τους αυτή ανακάλυψη. Βέβαια, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε παιχνίδι. Καθένας από την κομπανία θα μεταμορφωθεί σε ένα ξεχωριστό avatar και η παρέα θα μεταφερθεί σε μία πίστα που θυμίζει άγρια ζούγκλα. Φυσικά, από την στιγμή που θα ξεκινήσουν να παίζουν καταλαβαίνουν ότι η παρτίδα αυτή πρέπει να φτάσει στο τέλος της προκειμένου να νικήσουν και να επανέλθουν στην πραγματικότητα. Το ζήτημα είναι ότι καλούνται να επιβιώσουν μέσα σε ένα περιβάλλον που εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους και πως αν δεν τα καταφέρουν θα μείνουν εκεί κολλημένοι για πάντα!

Εκτός από τον The Rock, το cast συμπληρώνουν οι: Kevin Hart, Karen Gillan, Jack BlackRhys Darby, Missi Pyle, Bobby Cannavale, Tim Matheson και ο Nick Jonas.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer για το Jumanji: Welcome to the Jungle, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερική στις 20 Δεκεμβρίου του 2017.

 

A lil' teaser before our worldwide trailer debut this WEDNESDAY. The game continues, but this time it plays YOU. If you're down, then just get on my back.. #JUMANJI

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις