Η Jamie Lee Curtis επιστρέφει σε ένα ακόμα Halloween

Το νέο φιλμ κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου του 2018 
17 Σεπτεμβρίου 2017 11:46
Η Jamie Lee Curtis επιστρέφει σε ένα ακόμα Halloween

Η Jamie Lee Curtis επιστρέφει δριμύτερη για ένα ακόμη φιλμ τρόμου, όχι οποιοδήποτε, αλλά το νέο Halloween, ερμηνεύοντας και πάλι τον ρόλο της Laurie Strode που εκτόξευσε την καριέρα της στα ύψη το 1978. Ήταν τότε που το κοινό γνώρισε για πρώτη φορά τον μασκοφορεμένο κατά συρροή δολοφόνο Michael Myers. 

Ακολούθησαν και άλλα sequel όπως τα Halloween II (1981), Halloween H20: 20 Years Later (1998) και το Halloween: Resurrection (2002).

Η Blumhouse Productions ανήρτησε στο Twitter την περασμένη Παρασκευή:

 "Same porch. Same clothes. Same issues. 40 years later. Headed back to Haddonfield one last time for Halloween. Release date 10/19/18." pic.twitter.com/IvptiZctyw

— Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis) 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ο David Gordon Green (Pineapple Express, Our Brand Is Crisis), ο συνδημιουργός του Eastbound & Downand του HBO, αναλαμβάνει την σκηνοθεσία του καινούργιου Halloween υπογράφοντας και το σενάριο μαζί με τον συνεργάτη του, τον Danny McBride. Εξωτερικός παραγωγός και σύμβουλος θα είναι ο John Carpenter, ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας που υπήρξε η απαρχή του σύμπαντος του Halloween.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται οι Blumhouse, Miramax, Trancas και  Rough House Pictures. Ο Carpenter δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ο David και ο Danny both ήρθαν πρόσφατα στο γραφείο μου μαζί με τον Jason Blum και μοιράστηκαν μαζί μου το όραμά τους για μία νέα ταινία … Ουάου. Το 'χουνε!..Νομίζω ότι τα σπάνε! Με συνεπήραν! Μπορεί να επιμεληθώ και την μουσική. Ίσως. Θα είναι ωραίο και θα το δείτε στο σινεμά στις 19 Οκτωβρίου του 2018 ".

Το νέο Halloween θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2018.