Ο σκηνοθέτης του IT θέλει την Jessica Chastain για το sequel

Ο δολοφόνος-κλόουν που επινόησε ο King θα έχει συνέχεια
13 Σεπτεμβρίου 2017 21:22
Ο σκηνοθέτης του IT θέλει την Jessica Chastain για το sequel

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την πρεμιέρα του It στις Η.Π.Α και το τρομακτικό θρίλερ με τον φρικιαστικό κλόουν έχει κάνει πάταγο συγκεντρώνοντας εισπράξεις ύψους $123 εκατομμυρίων από την πρώτη προβολή. Όμως ο αργεντίνικης καταγωγής σκηνοθέτης του, ο Andy Muschietti δεν εφησυχάζει και σκέφτεται ήδη τα μέλη του cast για το sequel που θα ακολουθήσει.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στο Variety, ο Muschietti αποκάλυψε ότι επεξεργάζεται ήδη την συνέχεια του ‘Αυτό’ η οποία απ’ ό,τι φαίνεται θα έχει να κάνει με κάποια flashbacks των ηρώων που ως ενήλικες πια θυμούνται πόσο τους τρομοκράτησε μέχρις εσχάτων ο Pennywise κατά την παιδική τους ηλικία. Ο τίτλος του 2ου κεφαλαίου θα αποκαλείται “It: Chapter Two”.

Όταν επισημάνθηκε από τον συνεντευκτή η σχετική εξωτερική ομοιότητα μεταξύ της Sophia Lillis που υποδύεται την Bev στο It και της Jessica Chastain που πρωταγωνίστησε στο Mama του Muschietti, εκείνος απάντησε: “Η Jessi είναι μία καταπληκτική ηθοποιός και πολύ καλή φίλη. Θα μου άρεσε πολύ να παίξει την Beverly… Αγαπάει την ταινία και φαντάζει ιδανική για αυτό, αλλά απομένει εμείς να το κάνουμε να συμβεί”.