Blade Runner 2049: Ryan Gosling και Lennie James στο νέο clip

Ο Officer K εν ώρα καθήκοντος
10 Σεπτεμβρίου 2017 14:16
Blade Runner 2049: Ryan Gosling και Lennie James στο νέο clip

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, βγήκε καινούργιο clip για το Blade Runner 2049, όπου εξακολουθεί να διατηρείται μία σκοτεινή και μυστηριώδης ατμόσφαιρα στον δυστοπικά φουτουριστικό κόσμο του Blade Runner.

Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού φιλμ, ο Ryan Gosling στον ρόλο του Officer K αναζητά τον  παλιότερο κυνηγό ανδροειδών, τον Rick Deckard (Harrison Ford). Μία νέα πιο βελτιωμένη γενιά ρομπότ με ανθρωπόμορφα εξωτερικά χαρακτηριστικά πρόκειται να κυκλοφορήσει, με τον εφευρέτη τους να θέλει να εγκαθιδρύσει την δική του τάξη πραγμάτων.

Ο ηθοποιός του The Walking Dead,  Lennie James υποδύεται τον άνδρα που επιβλέπει σε έναν σκουπιδότοπο κάθε λογής  εργασίες που υποχρεούνται να επιτελέσουν μικρά παιδιά κατασκευάζοντας και συναρμολογώντας διάφορα παλιά αντικείμενα τεχνολογικής φύσεως. Μπροστά στο θέαμα της αστυνομικής ταυτότητας του Officer K βέβαια πανικοβάλλεται και δεν μοιάζει τόσο ικανός να κρατήσει την ψυχραιμία που είχε μέχρι πρότινος.

Την σκηνοθεσία του Blade Runner 2049 που αφορμάται από το μυθιστόρημα του Philip K. Dick, υπογράφει ως γνωστόν ο Dennis Villeneuve, ενώ το σενάριο οι Hampton Fancher και Michael Green.

Παίζουν επίσης οι: Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Robin Wright, Dave Bautista και ο Jared Leto. Το Blade Runner 2049 θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2017.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο απόσπασμα: