The Snowman: Νέο trailer για το "παγωμένο" θρίλερ με τον Fassbender

Ο Michael Fassbender μας συστήνεται ως Harry Hole με τ’ όνομα
07 Σεπτεμβρίου 2017 09:53
The Snowman: Νέο trailer για το

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το The Snowman, το ανερχόμενο θρίλερ μυστηρίου του σκηνοθέτη Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy), βασισμένο στην πρώτη ιστορία του επιθεωρητή Harry Hole, του χαρακτήρα που σκιαγράφησε ο Jo Nesbø στην best seller σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων του.

Ο κεντρικός άξονας του The Snowman ακολουθεί τον αστυνόμο Harry Hole (Michael Fassbender), ο οποίος προσπαθεί να λύσει μία υπόθεση που υποδεικνύει ότι ένας κατά συρροήν δολοφόνος που διέφευγε της σύλληψης, επανήλθε στο προσκήνιο. Ο δράστης συνηθίζει να αφήνει την υπογραφή του στα θύματά του που είναι γυναίκες, στήνοντας την σκηνή του εγκλήματος με έναν χιονάνθρωπο. Ο Hole ενώνει τις δυνάμεις του με μία νέα υπαστυνόμο, την Katrine Bratt (Rebecca Ferguson) ώστε να διαλευκανθούν οι ανεξιχνίαστες ανθρωποκτονίες μια και καλή. Το φιλμ θα βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου του 2017.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Νορβηγία στις πόλεις Oslo και Bergen καθώς και στην τοποθεσία Rjukan.

Πίσω από την παραγωγή του The Snowman βρίσκονται οι Working Title Films και Another Park Film, και ειδικότερα οι: Tim Bevan, Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables), Piodor Gustafsson (The Girl with the Dragon Tattoo), Robyn Slovo (Tinker Tailor Soldier Spy), Martin Scorsese, Emma Tillinger Koskoff, Liza Chasin και η Amelia Granger.