Close: Tρία νέα μέλη συμπληρώνουν το cast

Το θρίλερ δράσης με πρωταγωνίστρια τη Roomi Rapace
28 Αυγούστου 2017 20:23
Close: Tρία νέα μέλη συμπληρώνουν το cast

Η Sophie Nélisse, ο Eoin Macken και η Indira Varma θα συμπληρώσουν το cast του θρίλερ δράσης Close, όπου πρωταγωνιστεί η Noomi Rapace. Η Vicky Jewson υπογράφει την σκηνοθεσία και το σενάριο του έργου, τα γυρίσματα του οποίου θα λάβουν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Μαρόκο

Βασισμένο εν μέρει στα βιώματα της Jacqui Davis, μίας από τις κορυφαίες μορφές γυναικών σωματοφυλάκων σε όλον τον κόσμο, το φιλμ επικεντρώνεται στην Sam (Rapace) μία πράκτορα που προσλαμβάνεται για να προστατέψει την Zoe (Nélisse), την ατίθαση εκατομμυριούχο κληρονόμο μίας κερδοφόρας εταιρείας. Μία απόπειρα απαγωγής εναντίον της νεαρής, αναγκάζει τις δύο γυναίκες να συνεργαστούν και να δεχτούν και εξωτερική βοήθεια από τον πρώην συνάδελφο της Sam, τον Conall (Macken) ώστε να ξεσκεπάσουν τον εχθρό τους. Η Varma θα υποδυθεί την μητριά της  Zoe.

Ο Rupert Whitaker θα επιμεληθεί το σενάριο του Close μαζί με την Jewson και τον Jason Newmark. Οι Braden Aftergood, Sarah Radclyffe, Janette Day και ο Dennis Davidson βρίσκονται πίσω από την παραγωγή, ενώ η WestEnd Films ανέλαβε την διανομή διεθνώς.

Tags: