"The Racer And The Jailbird" trailer: Η νέα ταινία της Adèle Exarchopoulos

Οι Adèle Exarchopoulos και Matthias Schoenaerts σπάνε τα κοντέρ
24 Αυγούστου 2017 16:15

Ο σκηνοθέτης Michael R. Roskam (Bullhead, The Drop) θα ενώσει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Matthias Schoenaerts, αυτή την φορά σε μία ρομαντική περιπέτεια που έχει τσίτα τα γκάζια, το The Racer And The Jailbird. Στην ταινία δίπλα στον Schoenaerts, παίζει και η Adèle Exarchopoulos, που έγινε γνωστή από το Blue Is The Warmest Color. Θα δούμε ένα ειδύλλιο που ανεβάζει στο λεπτό στροφές και παλμούς.

O Gigi Vanoirbeek (Schoenaerts) είναι μέλος μίας διαβόητης συμμορίας που οργανώνει ληστείες στις Βρυξέλλες. Σε μία από τις παρασκηνιακές συναλλαγές του, γνωρίζει την Bibi Delhany (Adèle Exarchopoulos), μία πανέμορφη και λαμπρή οδηγό αγώνων ταχύτητας, με ένα εντελώς αλλιώτικο background. Παρά τις διαφορές τους, το αλλόκοτο αυτό ζευγάρι ερωτεύεται παράφορα και πάει κόντρα στις πιθανότητες που τους θέλουν χώρια. Ο Gigi ήδη αναθεωρεί τον προηγούμενο τρόπο ζωής του για χάρη της Bibi και αρχίζει να αναρωτιέται τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για να βιοποριστεί αξιοπρεπώς. Το ζήτημα βέβαια είναι ότι μία ακόμη παράνομη δουλειά είναι στα σκαριά και οι παλιοί του γνώριμοι δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να τινάξει τα σχέδιά τους στον αέρα για χάρη μίας κοπέλας. Σαν να μην έφτανε αυτό πλέον, και η αστυνομία βρίσκεται πια στα ίχνη τους ώστε ο κλοιός να σφίγγει ασφυκτικά γύρω τους.

Το The Racer And The Jailbird θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και έπειτα επόμενος σταθμός είναι το Τορόντο.