Το The War With Grandpa αλλάζει ημερομηνία κυκλοφορίας

Η νέα κωμωδία με τον Robert De Niro θα κάνει πρεμιέρα το 2018
23 Αυγούστου 2017 14:21
Το The War With Grandpa αλλάζει ημερομηνία κυκλοφορίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, το The War With Grandpa των TWC και Dimension Films, μετακινείται από τις 20 Οκτωβρίου του 2017 στις 23 Φεβρουαρίου του 2018, όπως ανακοινώθηκε από το στούντιο. Η αλλαγή αυτήν αποδίδεται στην σχετική καθυστέρηση που μεσολάβησε όσον αφορά την έναρξη των γυρισμάτων. Η οικογενειακή αυτή κωμωδία άλλαξε την τοποθεσία των γυρισμάτων της τελευταία στιγμή από τον Καναδά στην Georgia τον περασμένο Μάρτιο.

Σε σκηνοθεσία του Tim Hill, το φιλμ  βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Robert Kimmel Smith. Την παραγωγή ανέλαβαν οι Phillip Glasser, Marvin Peart και η Rosa Morris Peart από την Marro Films.

Πρωταγωνιστεί ο Oakes Fegley ως Peter, που αναγκάζεται να εγκαταλείψει το δωμάτιό του στο πατρικό του, όταν ο παππούς του, ο Jack (Robert De Niro), με τον οποίο είναι πολύ δεμένος, μετακομίζει στο σπίτι της οικογένειας. Το αγόρι προσπαθεί να κάνει τον παππού του να αναθεωρήσει αυτή του την απόφαση, μέσα από αλλεπάλληλα καψώνια και φάρσες. Ο ηλικιωμένος  Jack βέβαια αποδεικνύεται πιο ‘σκληρό καρύδι’ απ’ όσο δείχνει, και δεν θα παραδώσει τα όπλα έτσι αλά.

Το cast του The War With Grandpa συμπληρώνουν οι: Christopher Walken, Uma Thurman, Rob Riggle, Cheech Marin, Jane Seymour και Faizon Love. Το σενάριο υπογράφουν οι Tom J. Astle (Get Smart), Matt Ember (Failure to Launch) και ο Dave Johnson (The Following).