Η Milla Jovovich στο Hellboy: Rise of the Blood Queen

Σε ρόλο-κλειδί η πρωταγωνίστρια των Resident Evil
09 Αυγούστου 2017 13:45
Η Milla Jovovich στο Hellboy: Rise of the Blood Queen

Τα γυρίσματα για το Hellboy: Rise of the Blood Queen  προχωρούν γρήγορα. Ο Neil Marshall, σκηνοθέτης του reboot του Hellboy απ’ ό,τι φαίνεται βρήκε την δική του αδυσώπητη “Blood Queen” στο πρόσωπο της καλλονής Milla Jovovich, η οποία όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του Deadline είναι ήδη σε συζητήσεις μαζί του.

Η Jovovich είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με το είδος των sci-fi ταινιών δράσης, έχοντας αποτελέσει την ατρόμητη ηρωίδα  στον κόσμο των ταινιών Resident Evil, The Fifth Element και Ultraviolet.

O Aron Coleite, ο δημιουργός της σειράς Heroes και ο Mike Mingola που είναι ο εμπνευστής του ομώνυμου comic του Hellboy, θα επιμεληθούν το σενάριο μαζί με τους Andrew Cosby και Christopher Golden.

To cast θα συμπληρώσουν ο David Harbour ως ο “Hellboy”, γνωστός και από τη συμμετοχή του στο Stranger Things, ενώ ο Ian McShane θα υποδυθεί τον Professor Broom, τον μέντορα και θετό πατέρα αυτού του υπερήρωα.

Πρόκειται για μία παραγωγή των Millennium Films, Lionsgate και Campbell Grobman Films. Συμπαραγωγοί στο Hellboy: Rise of the Blood Queen  είναι οι Marc Helwig, Larry Gordon και Lloyd Levin . Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ακόμη από τους συντελεστές η ημερομηνία της πρεμιέρας.