Una: Ανανεώνεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του για το φθινόπωρο

Το κοινωνικό δράμα με τους Rooney Mara και Ben Mendelsohn
04 Αυγούστου 2017 04:02
Una: Ανανεώνεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του για το φθινόπωρο

Η Swen Releasing δήλωσε μόλις χθες ότι το ανερχόμενο κοινωνικό δράμα Una όπου πρωταγωνιστούν οι Rooney Mara και Ben Mendelsohn θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου στην Νέα Υόρκη και μία εβδομάδα αργότερα στο Los Angeles, οπότε και θα ακολουθήσει η παγκόσμια διανομή του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Την ταινία ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Benedict Andrews, και το concept αφορμάται από το επιτυχημένο θεατρικό έργο “Blackbird” του David Harrower που απέσπασε το βραβείο Laurence Olivier. Η υπόθεση του φιλμ αφορά την ζωή της Una (Rooney Mara), η οποία το είχε σκάσει πριν από 15 χρόνια με έναν μεγαλύτερο της άνδρα εν ονόματι Ray (Ben Mendelsohn), ένα έγκλημα για το οποίο εκείνος συνελήφθη και φυλακίστηκε. Όταν βρίσκει τυχαία μια φωτογραφία του σε ένα εμπορικό περιοδικό, η Una τον ακολουθεί και εμφανίζεται από το πουθενά στον χώρο εργασίας του. Η αναπάντεχη άφιξή της απειλεί να καταστρέψει τη νέα ζωή του Ray και να κλονίσει συθέμελα την σταθερότητά της. Ξαφνικά όλα τα ανείπωτα μυστικά και οι απωθημένες μνήμες αναδύονται μέσα από τα συντρίμμια του παρελθόντος τους.

Στο Una παίζουν επίσης οι: Tara Fitzgerald, Tobias Menzies, Natasha Little και Ruby Stokes.

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην Telluride, του Κολοράντο  αλλά και στο Τορόντο, το Λονδίνο και αλλού. Πρόκειται να αποτελέσει  την τρίτη αμερικανική κινηματογραφική κυκλοφορία της Swen μαζί με το The Outcasts -όπου πρωταγωνίστησε η Victoria Justice τον Απρίλιο -και με το προσεχές για τον επόμενο μήνα Planetarium όπου παίζει η Natalie Portman και η Lily-Rose Depp.

Ο ιδρυτής της Swen Group, Murray Lipnik δήλωσε χαρακτηριστικά:  “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπαίνουμε στην αγορά των Η.Π.Α. και έχουμε μια υπέροχη ομάδα για να διανείμει αυτή την διακεκριμένη ταινία σε ακροατήρια σε ολόκληρη τη χώρα”