Deadpool 2 | H Zazie Beetz ως Domino

Για ρίξτε μια κλεφτή ματιά στην Domino
01 Αυγούστου 2017 14:33
Deadpool 2 | H Zazie Beetz ως Domino

Ενώ τα γυρίσματα για το επερχόμενο Deadpool 2 συνεχίζονται, ο Ryan Reynolds δεν σταματάει να δελεάζει τους fans της ταινίας, κοινοποιώντας στο Twitter στιγμιότυπα, σε ένα από τα οποία εικονίζεται και η Zazie Beetz ως η μεταλλαγμένη μισθοφόρος-αντιηρωίδα Domino!

Ο σκηνοθέτης του John Wick, David Leitch ανέλαβε για λογαριασμό της 20th Century Fox να δημιουργήσει το sequel του γνωστού ήρωα της Marvel, σε σενάριο Rhett Reese και Paul Wernick.

Ο Reynolds θα συμπρωταγωνιστήσει ακόμη με τον Josh Brolin που θα υποδύεται τον Cable, τον απόγονο των X-Men Cyclops με τις psychic υπερδυνάμεις.  Ο Jack Kesy (The Strain, Baywatch), στο μεταξύ, θα ενσαρκώσει τον κακό της υπόθεσης , για τον οποίο φημολογείται ότι θα είναι ο Ιρλανδικής καταγωγής αντιήρωας  Black Tom Cassidy. Η Ιαπωνέζα ηθοποιός Shioli Kutsuna και η Julian Dennison (Hunt for the Wilderpeople) θα συμμετέχουν επίσης στην ταινία, αναλαμβάνοντας ρόλους-έκπληξη.

Άλλα μέλη του cast που επιστρέφουν ήδη από την πρώτη ταινία του Deadpool  είναι οι: Leslie Uggams ως Blind Al, η Morena Baccarin ως Vanessa, η Brianna Hildebrand ως Negasonic Teenage Warhead, και ο Stefan Kapicic που δίνει την φωνή του στον Colossus.

Η πρεμιέρα του Deadpool 2 έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για την 1η Ιουνίου του 2018.