Green Lantern Corps: Επιβεβαιώθηκαν οι Lanterns

Ο δεύτερος και τέταρτος Lantern θα είναι στην ταινία
23 Ιουλίου 2017 09:41
Green Lantern Corps: Επιβεβαιώθηκαν οι Lanterns

Και ενώ οι ήρωες της DC ενώνονται στη Justice League του Snyder, οι fans του Green Lantern ακόμα αναμένουν. Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι πως μετά τη Justice League θα ακολουθήσει ο Aquaman του James Wan το 2018, ο Shazam! του David F. Sandberg το 2019 και ο Cyborg το 2020. Η ταινία Green Lantern Corps θα έρθει επίσης το 2020 με σενάριο David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy, Batman V Superman).

Κατά τη διάρκεια της Comic-Con αποκαλύφθηκε ποιους Lanterns μπορούμε να περιμένουμε. Η Warner Bros. επιβεβαίωσε πως την εμφάνισή του θα κάνουν οι Hal Jordan (δεύτερος Lantern) και ο John Stewart (τέταρτος Lantern).

Για τους ηθοποιούς που θα τους ενσαρκώσουν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Φήμες έχουν αναφέρει κατά καιρούς τον Armie Hammer για το ρόλο του Jordan και τους Idris Elba, Sterling K. Brown, Tyrese Gibson για το ρόλο του Stewart. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους ηθοποιούς του Green Lantern Corps αλλά και για το ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, πιθανότατα θα έχουμε στην επόμενη Comic-Con.