Άσχημα νέα για τους φίλους του Hulk και της Marvel

O Mark Ruffalo ξεγράφει εντελώς την ιδέα μιας standalone Hulk ταινίας
18 Ιουλίου 2017 20:05
Άσχημα νέα για τους φίλους του Hulk και της Marvel

Με τον χαρακτήρα του Hulk να απαριθμεί ήδη τρεις διαφορετικούς ηθοποιούς στον ρόλο, ο Hulk που όλοι αγαπήσαμε, αυτός του Mark Ruffalo που είναι μέρος του Marvel Cinematic Universe, ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας σόλο ταινίας. Μιλώντας στο Variety, στο πλαίσιο της D23, απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρξει μια standalone Hulk ταινία, καθώς η Universal κατέχει τα δικαιώματα του χαρακτήρα και δεν επιτρέπει να συμβεί το οτιδήποτε. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είπε:

Θέλω να το ξεκαθαρίσω εντελώς σήμερα: μία ξεχωριστή ταινία με τον Hulk δε θα συμβεί ποτέ. Η Universal έχει τα δικαιώματα και για κάποιον λόγο, δεν ξέρουν πως να τα βρούν με την Marvel. Και δεν θέλουν να βγάλουν χρήματα. 

Την ώρα που έκανε τη δήλωση, δίπλα του βρισκόταν ο Don Cheadle (War Machine) και αστειεύτηκε λέγοντας στον Ruffalo πως είναι πολύ μεγάλος για να παίξει τον Hulk έτσι κι αλλιώς. Επιπροσθέτως, ο Ruffalo επιβεβαίωσε πως έγιναν συζητήσεις για μια νέα Hulk ταινία αλλά δεν καρποφόρησαν οι συζητήσεις. Αν θεωρήσουμε πως η Marvel κατάφερε να συνεργαστεί με τη Sony στο θέμα του Spider-Man τότε μπορεί μελλοντικά να συμβεί το ίδιο για τον Hulk και την Universal. 

Για την ιστορία, το 2003 ο Eric Bana υποδύθηκε τον Bruce Banner στο Hulk, ύστερα ο Edward Norton τον υποδύθηκε στο The Incredible Hulk του 2008 και έπειτα ο Ruffalo ανέλαβε τον ρόλο στο The Avengers και το Avengers: Age of Ultron, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στα Thor: Ragnarok και Avengers: Infinity War