Λαμπρό το cast του Dumbo του Tim Burton

Παρέλαση αστέρων στη live-action ταινία
17 Ιουλίου 2017 08:22
Λαμπρό το cast του Dumbo του Tim Burton

Το συμπαθές ελεφαντάκι Dumbo ίσως να είναι η πιο καταθλιπτική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney και ποιος καλύτερος να δημιουργήσει μια νέα live-action ταινία από τον Tim Burton. Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως η παραγωγή έχει και επίσημα ξεκινήσει και όλες οι φήμες που ακούγονταν μέχρι τώρα για το cast είναι αληθινές. Θα έχουμε δηλαδή τους Colin Farrell, Danny DeVito, Eva Green και Michael Keaton, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής, η οποία θα είναι η 29η Μαρτίου 2019.

Ο Farell θα υποδυθεί τον Holt Farrier, έναν πρώην αστέρα του τσίρκου ο οποίος βρίσκει τη ζωή του άνω κάτω όταν επιστρέφει από τον πόλεμο και ο καλύτερος τρόπος να τη φτιάξει είναι να φροντίσει ένα μικρό ελεφαντάκι που συνέχεια το εκμεταλλεύονται. Ο DeVito θα αναλάβει το ρόλο του ιδιοκτήτη του τσίρκου, Max Medici και για ακόμα μια φορά ο Keaton θα αναλάβει το ρόλο του κακού, ως ο επιχειρηματίας V.A. Vandevere, ο οποίος ανακαλύπτει τις ιπτάμενες ικανότητες του Dumbo και θέλει να τον εκμεταλλευτεί. Η Eva Green θα υποδυθεί την ακροβάτισσα Colette Marchant.

Να σημειώσουμε πως τα κουστούμια αναλαμβάνει η ταλαντούχα Collen Atwood, της οποίας τη δουλειά έχουμε δει στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Burton.