To The Bone trailer | Η νέα ταινία του Netflix για την ανορεξία

Ξεσηκώνει αντιδράσεις
23 Ιουνίου 2017 05:14
To The Bone trailer | Η νέα ταινία του Netflix για την ανορεξία

Η νέα μαύρη κομεντί του Netflix με την ονομασία “To The Bone”, θίγει το ευαίσθητο θέμα της νευρικής ανορεξίας και ήδη έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις. Οι επικριτές, κατηγορούν την ταινία πως δοξάζει τις διατροφικές διαταραχές.

Η ταινία προβλήθηκε στο Sundance Film Festival και αφορά μια νεαρή γυναίκα που πάσχει από αυτή τη διαταραχή. Στο ρόλο της πρωταγωνίστριας η Lily Collins, η οποία μετράει την παραμικρή θερμίδα και έχει περάσει από διαφόρων ειδών θεραπείες στη ζωή της. Όταν η θετή της μητέρα τη στέλνει σε ένα ακόμα κέντρο θεραπείας, η νεαρή κοπέλα πιστεύει πως θα βρει τα ίδια μπροστά της, προς έκπληξή της όμως συναντά έναν αντισυμβατικό γιατρό τον οποίο υποδύεται ο Keanu Reeves.

Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τη Marti Noxon, η οποία μαζί με την Collins, δεν έχουν κρύψει τις δικές τους δυσκολίες με τις διατροφικές διαταραχές.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να φέρω κατανόηση και συμπόνοια σε ένα θέμα που επηρεάζει πολύ περισσότερους ανθρώπους από όσους νομίζουμε. Και θέλω περισσότεροι άνθρωποι να μιλάνε ανοιχτά για το πόσο το φαγητό και η εικόνα του σώματός μας επηρεάζουν άντρες και γυναίκες και να μπορέσουν να αγαπάνε το πώς είναι.

Η ταινία To The Bone θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουλίου.