Μηνύει την κοπέλα του επειδή έστελνε μηνύματα την ώρα της ταινίας

Τι να μην κάνετε στο πρώτο ραντεβού ιδιαίτερα αν βλέπετε το "Guardians 2"
19 Μαΐου 2017 14:38
Μηνύει την κοπέλα του επειδή έστελνε μηνύματα την ώρα της ταινίας

Σε ένα από τα παράξενα ρεπορτάζ που διαβάζουμε, ένας άνδρας στο Texas των ΗΠΑ μήνυσε την συνοδό του επειδή έστελνε συνεχώς μηνύματα την ώρα που έβλεπαν ταινία στον κινηματογράφο. Όπως μεταδίδει το Statesman, ο 37χρονος Brandon Vezmar κατέθεσε μήνυση εις βάρος της κοπέλας για να πάρει πίσω τα $17.31 που πλήρωσε για το εισιτήριο της. Ο Vezmar στην κατάθεση του είπε πως στο πρώτο ραντεβού, με την εν λόγω κοπέλα που γνώρισε μέσω διαδικτύου, πήγαν να δουν το Guardians of the Galaxy Vol. 2 και υποστηρίζει πως αυτή "ενεργοποίησε τουλάχιστον 10-20 φορές το κινητό της σε διάστημα 15 λεπτών για να διαβάσει και να στείλει γραπτά μηνύματα."

Η κατάθεσή του δεν τελειώνει εκεί. Αναφέρει πως το ραντεβού του έφυγε από τον κινηματογράφο μετά το πέρας της ταινίας, χωρίς να τον επιστρέψει σπίτι με το αμάξι και πως αγνοήθηκαν οι συνεχής προσπάθειες του να επικοινωνήσει με αυτή για να του επιστραφεί το ποσό. Φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να δηλώσει πως "Παρά το ότι οι επιδιωκόμενες ζημιές είναι μικρής αξίας, οι αρχές του είναι σημαντικές καθώς η συμπεριφορά του εναγομένου αποτελεί απειλή για την πολιτισμένη κοινωνία."

Το περιστατικό δεν άφησε ασχολίαστο ο σκηνοθέτης της ταινίας James Gunn, ο οποίος δήλωσε στο Twitter: 

Να παίρνετε παράδειγμα για το τι να μην κάνετε στο πρώτο ραντεβού ιδιαίτερα αν βλέπετε μια ταινία όπως το Guardians of the Galaxy 2.