Tomb Raider: Έτσι είναι η Alicia Vikander ως η νέα Lara Croft

Πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το κινηματογραφικό reboot του 2018
27 Μαρτίου 2017 17:53
Tomb Raider: Έτσι είναι η Alicia Vikander ως η νέα Lara Croft

Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του GQ, αποκαλύφθηκε η πρώτη επίσημη ματιά στο κινηματογραφικό reboot του Tomb Raider, με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander (Ex Machina, The Danish Girl) στο ρόλο της θρυλικής τυμβωρύχου. Παρακάτω θα δείτε της πρώτες φωτογραφίες με το πως δείχνει η νέα Lara Croft της Vikander και πόσο μοιάζει με τα Tomb Raider της Square Enix. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Roar Uthag, έχει παραδεχτεί πως το νέο Tomb Raider θα είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο παιχνίδι του 2013 και θα προσεγγίζει εντελώς διαφορετικά την Lara Croft από ότι η χαρακτήρας που ενσάρκωσε με περίσσια θηλυκότητα η Angelina Jolie

"Θα συστήσει την Lara ως μια νεαρή γυναίκα που δεν έχει βρει ακόμη τη θέση της στον κόσμο, αλλά έχει τσαγανό και μεγάλη δυνητικότητα, καθώς θα ακολουθήσουμε τις δυσκολίες της και το ταξίδι της στο να αποκτήσει τον ρόλο της ως 'Tomb Raider'", είπε ο Uthag. 

Το Tomb Raider έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου του 2018. Πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνεται η Alicia Vikander ως η νέα κινηματογραφική Lara Croft.