Ο Michael Bay αφήνει το franchise των Transformers

To Transformers 5: The Last Knight θα είναι το τελευταίο του
03 Φεβρουαρίου 2017 20:00
Ο Michael Bay αφήνει το franchise των Transformers

Ταυτόχρονα με την δημοσίευση του TV Spot του Transformers: The Last Knight, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Michael Bay, έκανε μια σημαντική ανακοίνωση. Έχοντας συνδέσει άρρητα το όνομα του και το χαρακτηριστικό του "Bayhem" στυλ με το franchise των Transformers, γνωστοποίησε πως το επερχόμενο Transformers 5 θα είναι και η τελευταία του ταινία στη σειρά. Ανέφερε πως η ταινία θα επεκτείνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το lore που ουσιαστικά θα αποτελέσει σαν μια μεταλαμπάδευση της σειράς. Πρέπει όμως να πούμε πως στο παρελθόν το έχει δηλώσει επανειλημμένα πως σε κάθε Transformers θα αποχωρούσε όμως τώρα είναι οριστικό. 

Διαβάστε χαρακτηριστικά το απόσπασμα της ανακοίνωσης:

Είναι γλυκόπικρη η απόφαση αυτή για μένα. Με κάθε ταινία Transformers πάντα έλεγα πως θα είναι και η τελευταία μου. Βλέπω τους 120 εκατομμύρια fans στον κόσμο που βλέπουν τις ταινίες, τα τεράστια πάρκα και τα απίθανα παιδιά του Make-A-Wish που επισκέπτονται τα πλατό μου και κάπως με τραβάνε πίσω. Λατρεύω να κάνω αυτές τις ταινίες. Η συγκεκριμένη ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική στο γύρισμα της, αλλά αυτή τη φορά μάλλον είναι και η τελευταία. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε νέο αίμα στο Transformers franchise τώρα που ετοιμάζεται μια standalone ταινία με τον Bumblebee, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και ένα crossover με το G.I. Joe

Το Transformers 5: The Last Knight θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2017.