Οι G.I. Joe θα συναντήσουν τα Transformers

Αποκαλύψεις από τον σκηνοθέτη D.J. Caruso
20 Ιανουαρίου 2017 11:07
Οι G.I. Joe θα συναντήσουν τα Transformers

Ο D.J. Caruso προσεγγίστηκε για τη σκηνοθεσία του G.I. Joe 3 τον Ιανουάριο του 2015, η ταινία όμως καθυστέρησε και ο Caruso προχώρησε στη σκηνοθεσία του xXx: The Return of Xander Cage. Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε όμως σε συνέντευξή του τι έγινε τελικά με το G.I. Joe 3.

Πριν ξεκινήσω την ταινία είχα μερικές συναντήσεις με τον Dwayne Johnson και το studio για το τι θα γίνει με τους G.I. Joe. Το franchise ήταν σχετικά πετυχημένο, αλλά υπάρχει κάτι που απλά δεν κάνει “κλικ”.

Σε ερώτηση αν ένας συνδυασμός με τους Transformers θα έφερνε το…κλικ, απάντησε.

Ναι, σίγουρα αλλά δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν αλλά δε γινόταν γιατί στο σενάριο που ανέπτυσσα, οι δύο κόσμοι έρχονταν σε αντίθεση στο τέλος και όταν το διάβασαν είπαν δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό ακόμα. Θα γίνει κάποια στιγμή, μάλλον όταν ο κύριος Bay αποφασίσει πως τελείωσε με τους Transformers.

Το διασταυρούμενο σύμπαν μεταξύ G.I. Joe και Transformers θα συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα, αφού η Paramount έχει προσλάβει σεναριογράφους για να χαρτογραφήσουν πιθανά storylines για μελλοντικές ταινίες βασισμένες σε διάφορα Hasbro παιχνίδια, ως μέρος ενός τέτοιου σύμπαντος. Εσείς θα θέλατε ένα cross over G.I. Joe και Transformers;