Το Logan θα είναι υποψήφιο στα Oscars λέει ο Ryan Reynolds

Ενώ αποχώρησε ο συνθέτης Cliff Martinez
05 Ιανουαρίου 2017 00:23
Το Logan θα είναι υποψήφιο στα Oscars λέει ο Ryan Reynolds

Το άκρως αναμενόμενο Logan είναι τόσο καλό που ο Ryan Reynolds πιστεύει πως μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για τα Oscars του 2017. Συγκεκριμένα, ο κινηματογραφικός Deadpool, είπε σε μια συνέντευξη του στο Variety πως έχει όλα τα φόντα να βγει κάτι πολύ ιδιαίτερο:

Το Logan μοιάζει με την ταινία που μπορεί να σπάσει το "φράγμα". Ξέρω από πρώτο χέρι πως είναι εκπληκτική. Έχω δει λίγο από αυτή και είναι 'mind-blowing'. Βασίζεται πολύ στον χαρακτήρα. 

Το αν η ταινία του James Mangold καταφέρει το αδιανόητο μένει να αποδειχθεί -πάντως το trailer σίγουρα είναι το κάτι διαφορετικό. Και λέμε αδιανόητο καθώς το μοναδικό genre ταινιών που δεν έχει λάβει υποψηφιότητα Καλύτερης Ταινίας στα Βραβεία Όσκαρ είναι αυτό των superhero, κάτι που ούτε το αριστουργηματικό The Dark Knight του Christopher Nolan δεν κατάφερε, όμως υπάρχει ελπίδα για το τελευταίο σκοτεινό και προσγειωμένο Wolverine με τον Hugh Jackman.

Το πιο πρόσφατο blockbuster που έχασε τον συνθέτη του ήταν το Rogue One, τώρα συνέβη το ίδιο με το άκρως αναμενόμενο Logan. Ο Cliff Martinez, γνωστός για την εξαιρετική δουλειά του στα Drive και The Neon Demon, αποχώρησε από τη σύνθεση της ταινίας μόλις λίγους μήνες πριν την προβολή της. Την θέση του αναπλήρωσε ο Marco Beltrami που έχει δουλέψει μαζί με τον Mangold στα 3:10 to Yuma και The Wolverine

Το LOGAN θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 2 Μαρτίου του 2017, σύμφωνα με τη Village.