Ben Affleck: "Δε θα κάνω τη Batman ταινία αν το σενάριο δεν είναι καλό"

Δηλώσεις του σεναριογράφου – σκηνοθέτη – πρωταγωνιστή
03 Ιανουαρίου 2017 08:46
Ben Affleck:

Ο Ben Affleck αναμένεται να πάρει τη νέα Batman ταινία εξ ολοκλήρου στα χέρια του, αφού θα είναι αυτός που θα γράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστεί. Όπως αναφέρει όμως η Guardian, μετά το Batman v Superman: Dawn of Justice του Zack Snyder, ο μασκοφόρος εκδικητής θα αφεθεί αποκλειστικά στα χέρια του Affleck με τη νέα ταινία “The Batman”.

Αυτή είναι η ιδέα. Αλλά δεν είναι κάτι στάνταρ και δεν έχουμε σενάριο. Αν δεν γίνει με ένα τρόπο που εγώ νομίζω πως θα είναι σπουδαίο, δεν πρόκειται να το κάνω.

Στην ερώτηση γιατί ανέλαβε το ρόλο του Batman, ο Affleck απαντά με χαρακτηριστική ειλικρίνεια πως το έκανε για το γιο του.

Ο Sam νομίζει πως ο μπαμπάς του είναι ο Batman. Αυτό είναι ένα απίστευτο συναίσθημα.

Στην ταινία The Batman θα δούμε τον Joe Manganiello ως Deathstroke, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι Jeremy Irons (Alfred) και J.K. Simmons (Commissioner Gordon). Ο Πρόεδρος και CCO της DC Entertainment, Geoff Johns, αναμένεται να συνυπογράψει το σενάριο μαζί με τον Affleck. Εμείς, τον Affleck στη στολή του Batman θα τον δούμε στις 17 Νοεμβρίου στην ταινία Justice League.