Deadpool 2: Ο Ryan Reynolds σχολιάζει τη φυγή του Tim Miller

Ο ηθοποιός έσπασε τη σιωπή του για το συμβάν
17 Νοεμβρίου 2016 18:11
Deadpool 2: Ο Ryan Reynolds σχολιάζει τη φυγή του Tim Miller

Η φυγή του Tim Miller από την καρέκλα του σκηνοθέτη όπως όλα δείχνουν κόστισε ακριβά στην παραγωγή του Deadpool 2, το οποίο είναι δεδομένο πως θα καθυστερήσει. Ο Ryan Reynolds, με τον οποίο ο Miller είχε διαφωνήσει, έσπασε τη σιωπή του για το συμβάν και μίλησε με διπλωματικό τόνο, χωρίς να παραλείψει να υπερασπιστεί τη θέση του στο project. Διαβάστε τα όσα είπε στο GQ

Φτιάχνοντας την ταινία ήταν πολύ, πολύ δύσκολο. Ήταν το πιο παθιασμένο γκρουπ ανθρώπων που έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου. Και για τον οποιονδήποτε λόγο, αυτό το θεότρελο μάτσο ατόμων είναι υπεύθυνο για το ότι τα πράγματα δούλεψαν, όχι απλά επειδή εγώ είχα αυτό το όραμα και το είδα με τον τάδε τρόπο και έπρεπε να είναι έτσι. Δούλεψε επειδή όλοι είχαμε αυτό το συναίσθημα. Υπήρχαν, όμως, ολίγον τι τρομακτικοί καυγάδες στην διαδικασία του post-production που κλιμακώθηκαν γρήγορα. Ευτυχώς, όλοι είναι ώριμοι και στο τέλος της ημέρας απολαμβάνουν και αγαπούν ο ένας τον άλλο.

Ξέρω πότε να υπερβώ τον έλεγχο και πότε πρέπει να τον αφήνω. Δεν πρόκειται να πάω, να κάτσω και να πω στον Tim Miller "Τα visual effects του Deadpool πρέπει να γίνουν με αυτόν τον τρόπο'. Ο άνθρωπος είναι μάγος στα ειδικά εφέ. Αλλά υπάρχουν πράγματα στον χαρακτήρα και τον τόνο που γνωρίζω πολύ καλά. Και είμαι επίσης σε αυτό το project περισσότερο από κάθε άλλον, εκτός από τα παιδιά που έγραψαν τα κόμικς. Έντεκα χρόνια προσπαθώ να σηκώσω τον βράχο του Σίσυφου στον λόφο και συνεχώς έπεφτε πάνω μου. Οπότε θα εμπλέκομαι σε όλο το γ**** από τη στιγμή που ξεκινά μέχρι τη στιγμή που τελειώνει. 

Το Deadpool 2 ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.