Ο Dumbledore στο Fantastic Beasts 2

Ξεκινά το casting για τη νεότερη εκδοχή του μάγου
08 Νοεμβρίου 2016 07:34
Ο Dumbledore στο Fantastic Beasts 2

Το Fantastic Beasts and Where to Find Them λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με το Harry Potter, ωστόσο ασχολείται με έναν άλλο χαρακτήρα, τον Newt Scamander (Eddie Redmayne) στην Νέα Υόρκη του 1926, αρκετές δεκαετίες πριν την εμφάνιση του Harry Potter. Τώρα επιβεβαιώνονται φήμες που θέλουν χαρακτήρες από τον κόσμο του Harry Potter να εμφανίζονται σε νεαρότερη ηλικία στο Fantastic Beasts 2, αφού ο ίδιος ο σκηνοθέτης David Yates επιβεβαίωσε πως ο Albus Dumbledore θα κάνει την εμφάνισή του, ενώ το casting για τον ηθοποιό έχει ήδη ξεκινήσει.

Στη δεύτερη ταινία ο Dumbledore επιστρέφει. Έχει μερικές καλές σκηνές με τον Newt… Προσπαθούμε να αποφασίσουμε ποιος θα παίξει τον Dumbledore, οι προτάσεις ευπρόσδεκτες. [Γέλιο]

Το Fantastic Beasts αναμένεται να είναι ένα σύμπαν με 5 συνολικά ταινίες και τη δεύτερη την περιμένουμε το 2018. Λεπτομέρειες για το σενάριο δεν υπάρχουν, πέραν του ότι “κινείται πιο βαθιά, σε όλο και σκοτεινότερες στιγμές για τον κόσμο της μαγείας”. Οι “σκοτεινές στιγμές” μάλλον είναι η άνοδος του Gallert Grindewald, ενός από τους ισχυρότερους μάγους στο σύμπαν της J.K. Rowling.