Το Thor: Ragnarok δε θα λάβει υπόψη τις προηγούμενες Thor ταινίες

Δε θα κινηθεί στα πλαίσια του MCU
17 Οκτωβρίου 2016 08:50
Το Thor: Ragnarok δε θα λάβει υπόψη τις προηγούμενες Thor ταινίες

Ο σκηνοθέτης του Thor: Ragnarok, Taika Waititi απαντώντας σε ερωτήσεις στο Reddit αποκάλυψε πως ουσιαστικά “αγνόησε” τις ταινίες Thor και Thor: The Dark World κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας, ευχαριστώντας τη Marvel για τη δημιουργική ελευθερία που του έδωσε.

Προσπάθησα να αγνοήσω τις άλλες Thor ταινίες. Πραγματικά δεν γνωρίζω ΤΙΠΟΤΑ πέρα από αυτό που κάνω. Προσπαθώ να αγνοήσω το υπόλοιπο σύμπαν και να κάνω απλά τη δικιά μου φανταστική ταινία.

Στην ταινία θα δούμε την επιστροφή των Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin) και Idris Elba (Heimdall), ενώ δίπλα στον Thor θα δούμε και τον συνάδελφό του από τους Avengers, Hulk (Mark Ruffalo). Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε επίσης πως ήθελε ακόμα έναν χαρακτήρα από το MCU αλλά δεν μπόρεσε να τον φέρει. Ο λόγος για τον Rhomann Dey (John C. Reilly) από τους Guardians of the Galaxy.

Το Thor: Ragnarok θα ακολουθήσει το κοσμικό ταξίδι του Thor και του Hulk, με πολλούς να υποθέτουν πως είτε θα εμφανιστούν οι χαρακτήρες του Guardians of the Galaxy, είτε πως θα εμφανιστεί ο Thor στο Guardians of the Galaxy 2. Το Thor: Ragnarok βρίσκεται στη φάση των γυρισμάτων και αναμένεται στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου 2017.