Το remake του The Lion King απέκτησε σεναριογράφο

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Jeff Nathanson του "Catch Me If You Can"
15 Οκτωβρίου 2016 18:54
Το remake του The Lion King απέκτησε σεναριογράφο

Το The Hollywood Reporter, σύμφωνα με δικές του έγκυρες πηγές, μεταδίδει πως η live-action μεταφορά του Βασιλιά των Λιονταριών απέκτησε τον σεναριογράφο της. Ο λόγος για τον Jeff Nathanson, ο οποίος έχει υπογράψει το σενάριο του "Πιάσε με αν μπορείς" (Catch Me If You Can) του Steven Spielberg με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio. Στο ενεργητικό του έχει επίσης τα The Terminal, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull και τις δύο τελευταίες ταινίες Rush Hour, ενώ μόλις πρόσφατα τελείωσε το σενάριο του Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales για λογαριασμό της Disney

Ο στόχος για το live-action remake του The Lion King δεν είναι να φτιαχτεί ένα εξ' ολοκλήρου live action φιλμ αλλά ένα που θα μοιάζει με live-action, καθώς θα χτιστεί με τη τεχνολογία και την αισθητική που εφάρμοσε ο Jon Favreau στο The Jungle Book. Αυτή η συνταγή, έκανε χρήση ενός live-action ηθοποιού και λιγοστά πραγματικά στοιχεία και γέμιζε το υπόλοιπο κάδρο με εκπληκτικά οπτικά εφέ. Το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό με $966 εκατομμύρια στο box office, ενώ το οπτικό προσέφερε αληθοφανή ζώα και ένα proof-of-concept για το νέο Lion King. 

Το The Lion King δεν έχει ακόμη ημερομηνία προβολής, όμως εικάζεται πως θα γεμίσει το slot της Disney για τον χειμώνα του 2018.