Η live-action μεταφορά του Lion King είναι γεγονός

Και θα τη σκηνοθετήσει ο Jon Favreau του "The Jungle Book"
28 Σεπτεμβρίου 2016 16:33
Η live-action μεταφορά του Lion King είναι γεγονός

Συνεχίζοντας το σερί των remakes μεγάλων και θρυλικών ταινιών της, η Disney ανακοίνωσε το ξεκίνημα της παραγωγής της live-action μεταφοράς του The Lion King. Το αριστουργηματικό animation του 1994, που σημάδεψε γενιές μικρών και μεγάλων, θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως ένα re-imagining της animated ταινίας υπό την σκηνοθεσία του Jon Favreu, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επιτυχία του πρόσφατου "The Jungle Book."

Αμφιβολίες, όμως, εγείρονται ήδη για την ποιότητα της live action μεταφοράς, καθώς ο Βασιλιάς των Λιονταριών είναι η πιο άρτια και καλύτερη ταινία του είδους της και πιθανώς όλων των εποχών για την Disney -διαβάστε το αφιέρωμα μας. Στον αντίποδα, οι επιτυχίες των Maleficent και Cinderella εδραιώνουν το πλάνο της Disney για τα live-action remakes των κλασικών ταινιών της. Μάλιστα, το 2017 αναμένεται το Beauty and the Beast με πρωταγωνίστρια την Emma Watson ως Belle. 

Η live action μεταφορά "The Lion King" θα ντύνεται μουσικά ακριβώς όπως η animated ταινία και θα φέρει το πολυβραβευμένο soundtrack του Hans Zimmer αλλά και τα κομμάτια του Elton John. 

Προς το παρόν, το The Lion King δεν έχει ημερομηνία προβολής.