Το Hearts in Atlantis μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Η νουβέλα του Stephen King
22 Σεπτεμβρίου 2016 14:46
Το Hearts in Atlantis μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Τα έργα του ανεπανάληπτου Stephen King έχουν βρει πολλές φορές το δρόμο για τη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Έτσι και τώρα με τη νουβέλα του 1999, Hearts in Atlantis. Για να αποφύγουμε τυχόν μπερδέματα, να ξεκαθαρίσουμε πως το 2001 υπήρξε η ταινία Hearts in Atlantis με τους Anthony Hopkins και Anton Yelchin. Η ταινία εκείνη όμως, παρά την ονομασία της, άντλησε την έμπνευσή της από δύο άλλα βιβλία, τα Low Men in Yellow Coats και Heavenly Shades of Night are Falling, αφήνοντας ουσιαστικά τη νουβέλα Hearts in Atlantis ανέγγιχτη.

Τώρα, σύμφωνα με το Variety, η νέα ταινία που θα βασίζεται στο βιβλίο Hearts in Atlantis θα ονομαστεί απλά Hearts και θα είναι σε σενάριο Ernest Riera και σκηνοθεσία Johannes Roberts.

Παρά τη φήμη του King ως master του τρόμου, το Hearts in Atlantis ήταν μία από τις μη-horror προσπάθειές του και τοποθετείται στην κατηγορία του δράματος. Η υπόθεση αφορά φτωχούς πρωτοετείς φοιτητές του 1966 οι οποίοι βρίσκονται εθισμένοι στο χαρτοπαίγνιο Hearts και βλέπουν τις οικονομίες για τις σπουδές τους να εξανεμίζονται.

Tags: