H Disney ετοιμάζει το reboot του "The Rocketeer"

Μόνο που στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε γυναίκα χαρακτήρα
29 Ιουλίου 2016 13:49
H Disney ετοιμάζει το reboot του

Το The Hollywood Reporter μεταδίδει ότι η Disney αναπτύσσει το sequel-reboot της cult sci-fi ταινίας "The Rocketeer" του 1991, που στην χώρα μας προβλήθηκε με τον τίτλο "Οι περιπέτειες του Rocketeer". Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο franchise που ετοιμάζει η Disney θα έχει έγχρωμη γυναίκα πρωταγωνίστρια και θα ονομάζεται The Rocketeers, μιας και θα λαμβάνει χώρα έξι χρόνια μετά την αρχική ταινία, μετά την εξαφάνιση του πρώτου Rocketeer όσο μαχόταν κατά των Ναζί. Κατά την απουσία του, μια νεαρή αφρο-αμερικανή πιλότος φοράει το jetpack με σκοπό να σταματήσει έναν επιστήμονα από το να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία και να γυρίσει την πλάστιγγα του Ψυχρού Πολέμου. 

Η ανάπτυξη του The Rocketeers βρίσκεται σε αρχικά στάδια με τους Max Wrinkler και Spicer να υπογράφουν το σενάριο, ενώ ο Brigham Taylor του The Jungle Book έχει αναλάβει καθήκοντα παραγωγού, μαζί με τους Blake Griffin των L.A. Clippers και Ryan Kalil των Carolina Panthers

Όσον αφορά την πρώτη ταινία, θεωρείται μια καθολική αποτυχία στο box office, όμως έκτοτε απέκτησε ένα cult classic status ανά τα χρόνια και το cast του αποτελούνταν από μεγάλα ονόματα όπως οι Billy Campbell, Jennifer Connelly, Timothy Dalton και Alan Arking. Μάλιστα, παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του The Rocketeer. 

Tags: