Το Independence Day 3 θα είναι διαγαλαξιακό

Ο σκηνοθέτης Roland Emmerich ξέρει από τώρα τι θα κάνει
26 Ιουνίου 2016 10:57
Το Independence Day 3 θα είναι διαγαλαξιακό

Το Independence Day: Resurgence προβάλλεται εδώ και τρεις μέρες στους κινηματογράφους, φαίνεται όμως πως ο σκηνοθέτης του, Roland Emmerich ξέρει από τώρα τη συνέχεια της σειράς ταινιών. Υπόψιν πως οι παρακάτω δηλώσεις του, ίσως να περιέχουν κάποια spoilers της ταινίας Resurgence.

Το επόμενο θα είναι ένα διαγαλαξιακό ταξίδι. Θα συνεχίζεται ένα ή δύο χρόνια αργότερα, όχι 20 χρόνια. Θέλω να διατηρήσω αυτό το γκρουπ ανθρώπων, ειδικά τους νέους χαρακτήρες και οι Jeff Goldblum και Brent Spiner θα συμμετέχουν σε αυτό. Θα είναι διασκεδαστικό να κρατήσω το γκρουπ μαζί. Τους φαντάζομαι τώρα να πηγαίνουν σε ένα από αυτά τα σκάφη που τα έχουν αναδομήσει σε μια σκουληκότρυπα. Νομίζω πως θα είναι το κλασσικό, να πάνε στο διάστημα αλλά να έχει να κάνει με τη Γη και έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για αυτό”.

Σε αυτό το σημείο, το τρίτο μέρος του Independence Day δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως από την Fox, αλλά γνωρίζουμε από τον Emmerich πως θα φτάσει μέχρι το Independence Day 4. Εσείς είδατε το Independence Day: Resurgence; Πως σας φάνηκε σαν ταινία και πως σας φάνηκε σε σχέση με το πρώτο Independence Day; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.