Ο Darth Vader θα εμφανιστεί στο Rogue One: A Star Wars Story [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Ο James Earl Jones θα υποδυθεί ξανά τη φωνή του εικονικού Sith
24 Ιουνίου 2016 08:22
Ο Darth Vader θα εμφανιστεί στο Rogue One: A Star Wars Story [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Το Entertainment Weekly επιβεβαίωσε, αυτό που εδώ και καιρό οι fans του Star Wars περιμένανε: την εμφάνιση του Darth Vader στο Rogue One: A Star Wars Story. Ο μεγαλύτερος Sith που πέρασε ποτέ από σύμπαν του Star Wars και ένας από τους μεγαλύτερους κακούς στην ιστορία του κινηματογράφου, θα εμφανιστεί ξανά στις οθόνες μας, αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί το πόσο θα εμφανιστεί και ποιος θα είναι ο ρόλος του, αλλά σίγουρα θα αυξήσει την απειλή για τους Rebels σε μια ήδη αρκετά σκοτεινή ταινία. 

Αξίζει να θυμηθούμε πως η χρονολογία που λαμβάνει χώρα το Rogue One, βρίσκει τον Vader στα νιάτα και την πιο ακμαία του στιγμή όσον αφορά τις δυνάμεις του. Τέλος, το preview για το νέο τεύχος του EW αναφέρει πως έχουν ρεπορτάζ από την πρώτη μέρα του Darth Vader στο πλατό της ταινίας, χωρίς να αναφέρεται ποιος θα τον ενσαρκώσει. 

 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Περισσότερες πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια από το EW σχετικά με την εμφάνιση του Darth Vader στο Rogue One. Επιβεβαιώθηκε, αυτό που περιμέναμε όλοι, δηλαδή πως ο James Earl Jones θα επιστρέψει για να υποδυθεί ξανά την πιο απειλητική φωνή του γαλαξία. Από την άλλη, ο 80χρονος David Prowse δεν πρόκειται να μπει στη στολή του Vader, καθώς αυτό θα γίνει από έναν αριθμό μεγαλόσωμων ηθοποιών. Καμία αναφορά δεν έγινε στον Hayden Christensen, που ενσάρκωσε στα νιάτα του τον Sith στην prequel τριλογία. 

H Kathleen Kennedy της Lucasfilms μίλησε για την εμφάνιση του Vader στην ταινία λέγοντας: "Θα εμφανιστεί σποραδικά στην ταινία. Αλλά σε μια κρίσιμη στιγμή-κλειδί, θα είναι καταλυτικός."