Λογότυπο και σύνοψη για την ταινία "Justice League"

Όλες οι νέες πληροφορίες από το πλατό της ταινίας του Zack Snyder
21 Ιουνίου 2016 15:08
Λογότυπο και σύνοψη για την ταινία

Η DC Comics κάλεσε σε ένα ειδικό event τα μέσα ενημέρωσης για μια επίσκεψη στο πλατό της ταινίας Justice League, όπου εκεί αποκαλύφθηκε η ονομασία αλλά και η σύνοψη της μαζί με άλλες ενδιαφέρουσες, ζουμερές πληροφορίες, τις οποίες καλό είναι να αποφύγετε μιας και περιέχουν spoilers για το Batman v Superman. Καταρχάς, δεν θα χωριστεί σε δύο κομμάτια, που σημαίνει ότι ξεχνάμε το "Justice League: Part 1" και Part 2 και πλέον η ταινία ονομάζεται Justice League, όπως είχε επιβεβαιωθεί και προηγουμένως από το σεναριογράφο. Ακολουθεί η σύνοψη της ταινίας του Zack Snyder:

"Τροφοδοτούμενος από την πίστη του για την ανθρωπότητα που αποκαταστάθηκε και εμπνευσμένος από την ανιδιοτελή πράξη του Superman, ο Bruce Wayne, επιστρατεύει την βοήθεια της νέας του συμμάχου, Diana Prince, για να αντιμετωπίσουν έναν ακόμη μεγαλύτερο εχθρό. Μαζί, οι Batman και Wonder Woman θα πρέπει να δουλέψουν γρήγορα για να βρουν και να επιστρατεύσουν μια ομάδα από metahumans και να σταθούν ενάντια στην απειλή που μόλις αφυπνίστηκε. Όμως παρά τον σχηματισμό αυτής της ηρωικής ομάδας των Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σώσουν τον πλανήτη από μια καταστροφικών επιπτώσεων επίθεση. "

Σε σκηνοθεσία Zack Snyder, η ταινία σηματοδοτεί το μεγάλο ντεμπούτο της Justice League, που περιλαμβάνει ένα λαμπρό καστ αστέρων: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller και Ray Fisher.

Τελικά, μάθαμε και τον μεγάλο κακό που θα αντιμετωπίσει η ηρωϊκή Justice League, ο οποίος δεν είναι ο Darkseid αλλά ο θείος του ο Steppenwolf, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην κομμένη σκηνή του Batman v Superman. 

Το καστ επίσης περιλαμβάνει τους J.K Simmons ως Commisioner Gordon, Willem Dafoe ως Vulko, Amber Heard ως Mera, Amy Adams ως Lois Lane, Jeremy Irons ως Alfred Pennyworth, Joe Morton ως Dr. Silas Stone και πολλούς ακόμη από το Wonder Woman. 

Σε συνέντευξη της στο ScreenRant, η παραγωγός της ταινίας και σύζυγος του Zack Snyder, Deborah, εξήγησε πως το Justice League θα είναι πιο περιεκτικό από τους προκατόχους του, δηλαδή τα Man of Steel και BvS. Και πως αυτά θα έχουν έναν ελαφρύτερο τόνο, χάρις σε χαρακτήρες όπως οι Flash και Cyborg, αφήνοντας πίσω τις ζοφερές μέρες των ηρώων της DC. Ανέφερε, επίσης, πως το Batman v Superman ήταν η πιο σκοτεινή στιγμή του franchise και κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και ούτε θα ξεπεραστεί. 

Τo "Justice League" θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου του 2017.