Η νέα σεζόν του Twin Peaks έρχεται την άνοιξη του 2017

Κλείδωσε η ημερομηνία προβολής για την τρίτη σεζόν από το Showtime
02 Ιουνίου 2016 15:50
Η νέα σεζόν του Twin Peaks έρχεται την άνοιξη του 2017

Κατά την διάρκεια της συνάντησης των επενδυτών του καναλιού Showtime, ανακοινώθηκε από τον CEO, David Nevins, πως η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του Twin Peaks θα κάνει ντεμπούτο μέσα στην άνοιξη του 2017, κλειδώνοντας έτσι οριστικά την ημερομηνία προβολής του για το διάστημα Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου. Για την ιστορία, αρχικά, αναμένονταν η νέα σεζόν του Twin Peaks να προβληθεί το 2016 και να έχει διάρκεια εννέα επεισόδια. Λίγους μήνες μετά, ο ιθύνων νους της σειράς, David Lynch, αποχώρησε από το project για να επιστρέψει λίγο αργότερα πάλι -μαζί με τον "συνεργό" του Mark Frost- ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή και να μάθουμε πως η σειρά θα επεκταθεί σε 18 επεισόδια, λαμβάνοντας παράλληλα καθυστέρηση για το 2017. 

Η τρίτη σεζόν του Twin Peaks αποτελεί ένα από τα πιο καυτά τηλεοπτικά γεγονότα του επόμενου έτους και το αρχικό cast θα εμπλουτίσουν μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως οι: Naomi Watts, Laura Dern, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, Ashley Judd, Tom Sizemore, Balthazar Getty, Patrick Fischler, Michael Cera και James Belushi.

Πρέπει να αναφέρουμε πως από το αρχικό cast θα δούμε σίγουρα τους: Kyle McLachlan (Agent Cooper), Sheryl Lee (Laura Palmer), Sherilyn Fenn (Audrey Horne), Mädchen Amick (Shelly Johnson) Ray Wise (Leland Palmer), ακόμη και τη "Log Lady" (Catherine Coulson) η οποία έφυγε από την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά όχι τους Sherrif Truman (Michael Ontkean) και Donna Hayward (Lara Flyn Boyle).