Η Disney ξαναγυρίζει σκηνές του Star Wars: Rogue One;

Ανησύχησε τους ιθύνοντές της η δοκιμαστική προβολή της ταινίας
01 Ιουνίου 2016 13:29
Η Disney ξαναγυρίζει σκηνές του Star Wars: Rogue One;

Φήμες θέλουν την παραγωγή του πολυαναμενόμενου Star Wars: Rogue One να πηγαίνει πίσω στο στούντιο για να γυριστούν εκ νέου ορισμένες σκηνές, ύστερα από μια όχι και τόσο θετική αντίδραση από τους ιθύνοντες της Disney, κατά την δοκιμαστική προβολή της. Με βάση το ρεπορτάζ του Page Six, η πρώτη anthology ταινία του Star Wars θα πάρει τέσσερις εβδομάδες δαπανηρών και επίπονων συμπληρωματικών γυρισμάτων μέσα στον Ιούλιο. Λέγεται πως δεν ανταποκρίνεται στο επίπεδο της δουλειάς του J.J. Abrams με το Star Wars: The Force Awakens, με τη Disney να μην επαναπαύεται και να απαιτεί αλλαγές, καθώς δεν πέτυχε στις δοκιμές. 

Μια άλλη ανώνυμη πηγή αναφέρει πως τα συμπληρωματικά γυρίσματα ήταν κάτι που αναμένονταν και γίνονται για να διασφαλιστεί πως το Rogue One θα είναι η καλύτερη δυνατή ταινία, μιας και το The Force Awakens έθεσε τόσο ψηλά τον πήχη και την ευθύνη προς τους fans ώστε να παραδώσει η Disney την καλύτερη ταινία που μπορεί. 

Σε σκηνοθεσία του Gareth Edwards (Godzilla), το Rogue One: A Star Wars Story θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου του 2016 και πρωταγωνιστούν οι  Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Donnie Yen, Forest Whitaker, Diego Luna και Riz Ahmed.