Virtual Reality εμπειρία για την προώθηση του Ghostbusters

Σε συνεργασία με το Μουσείο της Μαντάμ Τισό
11 Μαΐου 2016 07:21
Virtual Reality εμπειρία για την προώθηση του Ghostbusters

Η Sony Pictures σε συνεργασία με το Μουσείο της Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη και την VR εταιρία The Void, θα παρουσιάσουν στο κοινό μια virtual reality εμπειρία με την ονομασία Ghostbusters: Dimension, η οποία θα  κάνει την πρεμιέρα της την 1 Ιουλίου, για να προωθήσει την ταινία Ghostbusters η οποία με τη σειρά της θα προβληθεί στις 15 Ιουλίου.

Η εμπειρία περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε μια ομάδα εξολοθρευτών φαντασμάτων, καθώς οι συμμετέχοντες θα κυνηγούν ένα φάντασμα σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη με σκοπό να το παγιδεύσουν.

Οι Ghostbusters έχουν ένα εκπληκτικό και παθιασμένο κοινό και τώρα η VR τεχνολογία επιτρέπει στους fans να γίνουν οι ίδιοι ένας Ghostbuster μέσα στο Μουσείο της Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη. Η τεχνολογία κόβει την ανάσα, η εμπειρία είναι εντυπωσιακή και ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να χρησιμοποιήσεις το VR από το να αφήσεις το κοινό να εμπλακεί στις ιστορίες που αγάπησε.

Το The Void σχεδιάζει να συνδυάσει VR στοιχεία και πραγματικά εφέ. Αν και δεν ανακοίνωσε με πιο τρόπο θα το κάνει αυτό, όλοι ελπίζουν να εμπλέκεται λίγη γλίτσα.