Η πρώτη φωτογραφία της Scarlett Johansson από το Ghost in the Shell

Ως η Motoko Kusanagi
15 Απριλίου 2016 05:52
Η πρώτη φωτογραφία της Scarlett Johansson από το Ghost in the Shell

Η βασισμένη στα anime ταινία Ghost in the Shell θα έχει ως πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson, η οποία θα υποδύεται την human-cyborg Motoko Kusanagi. Η Paramount και η DreamWorks έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από την ταινία, στην οποία αποκαλύπτεται η Johansson με μαύρο καρέ μαλλί.

Η Motoko είναι μέλος μιας επίλεκτης ομάδας μυστικών αποστολών, του Section 9, η οποία αποτελείται από υβρίδια ανθρώπων και cyborg και στόχο έχει την εξουδετέρωση των πιο επικίνδυνων εγκληματιών.

Η ταινία, αν και βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής, έχει δεχθεί έντονη κριτική από τους Ιάπωνες, οι οποίοι αντιτίθενται στην ανάληψη του ρόλου από τη “λευκή” Johansson και έχουν προχωρήσει σε διάφορες συγκεντρώσεις υπογραφών online για να αλλάξει το casting. Η σκηνοθεσία είναι του Rupert Sanders (Snow White and The Huntsman) και συμπρωταγωνιστές της Johansson είναι οι Michael Pitt, Pilou Asbaek, Michael Wincott, Joseph Naufaku, Takeshi Kitano και Christopher Obi, ενώ η προβολή του Ghost in the Shell αναμένεται το 2017.