"Σπάει" τα ρεκόρ στο box office το Batman v Superman

Πάνω από 170 εκ. δολάρια σε ένα Σαββατοκύριακο
28 Μαρτίου 2016 14:04

Μετά την είδηση με τα έσοδα του Batman v Superman: Dawn of Justice και τις προβλέψεις της Warner Bros., τα επίσημα νούμερα δόθηκαν στην δημοσιότητα, ύστερα από το πρώτο διήμερο προβολής της ταινίας στους κινηματογράφους. Από ότι φαίνεται οι αρνητικές κριτικές δεν επηρέασαν και ιδιαίτερα τους fans του υπερήρωα και του Σκοτεινού Ιππότη, καθώς η ταινία "έσπασε" τα ρεκόρ στο box office, συμπληρώνοντας πάνω από 170 εκατομμύρια δολάρια πλησιάζοντας όλο και περισσότερο το budget της των 250 εκατομμυρίων.

Επιπροσθέτως, όσον αφορά τα reviews της ταινίας, ο Jeff Bock, ένας box office αναλυτής του Exhibitor Relations πρόσθεσε πως στην τελική οι fans είναι αυτοί που "ακούγονται" περισσότερο.

Έπειτα στη 2η θέση του box office είδαμε το "φαινόμενο" Zootopia της Disney που έφτασε τα $240.5 εκατομμύρια στις ΗΠΑ, έχοντας ξεπεράσει τα $695 εκατομμύρια παγκοσμίως και ταυτόχρονα τα Tangled, Big Hero 6 και Ratatouille. Τέλος, στην 3η θέση την έκπληξη έκανε το My Big Fat Greek Wedding 2, που αποτελεί sequel της ελληνικής καταγωγής ταινίας του 2002 με τη Nia Vardalos και απέσπασε $18.1 εκ. μέσα στο Σαββατοκύριακο.