Το trailer του post-apocalyptic "10 Cloverfield Lane"

Το sequel του Cloverfield από τον J.J. Abrams
15 Ιανουαρίου 2016 09:16
Το trailer του post-apocalyptic

Δύο χρόνια μετά την είδηση πως ο Dan Trachtenberg θα σκηνοθετήσει ένα post-apocalyptic θρίλερ για την Bad Robot και την Paramount Insurge, παραγωγής J.J. Abrams, ήρθε επιτέλους η ώρα να αποκαλυφθεί ο τίτλος. Οι αρχικές ονομασίες Valencia και The Cellar φαίνεται πως τελικά δεν ισχύουν, αφού ο τίτλος θα είναι 10 Cloverfield Lane.

Ήρθε ο καιρός του πολυαναμενόμενου sequel του Cloverfield του 2008; Η Paramount Pictures δήλωσε πως "η ιδέα ήρθε πριν πολύ καιρό κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Θέλαμε να το κάνουμε συγγενή του Cloverfield. Η ιδέα αναπτύχθηκε με τον καιρό. Θέλαμε να αποκρύψουμε τον τίτλο όσο το δυνατόν περισσότερο”.

Πρωταγωνιστές είναι οι John Goodman, Mary Elizabeth Winstead και John Gallagher Jr. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια γυναίκα η οποία ξυπνάει σε ένα κελάρι και κρατείται από έναν άγνωστο. “Μου λέει βασικά πως ο κόσμος έχει τελειώσει έξω λόγω ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Έχει κάποιες ομοιότητες με το Faults επειδή δεν ξέρεις ποιος λέει την αλήθεια και ποιον να πιστέψεις. Υπάρχουν πολλά, ποιος χειραγωγεί ποιον και τέτοια” αποκαλύπτει η Winstead.

Η ακριβής εμπλοκή της ταινίας με το αρχικό Cloverfield παραμένει άγνωστη, με τον Abrams να τη χαρακτηρίζει “συγγενή εξ αίματος”, οπότε ίσως να μη μιλάμε για sequel αλλά για γεγονότα που συμβαίνουν στο ίδιο σύμπαν. Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 11 Μαρτίου.