Αυτή η ταινία δράσης με τους Ben Affleck και Pedro Pascal γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Netflix 4 χρόνια μετά!

Το Triple Frontier βρίσκεται μέσα στη δεκάδα στην Αμερική
29 Νοεμβρίου 2023 09:05
Αυτή η ταινία δράσης με τους Ben Affleck και Pedro Pascal γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Netflix 4 χρόνια μετά!

Μία ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck είδε μια τεράστια αύξηση στα νούμερα τηλεθέασής του, ύστερα από σχεδόν 4 χρόνια. Ο λόγος γίνεται για το Triple Frontier, μία πρωτότυπη ταινία του Netflix που κατέφθασε στην υπηρεσία το 2019, αλλά γνωρίζει τώρα μεγάλη επιτυχία σε Αμερική και άλλες χώρες.

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το επίσημο site του Netflix, από τις 20 έως και τις 26 Νοεμβρίου, το Triple Frontier είχε πάνω από 3.6 εκατομμύρια προβολές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει στο Top 10 της Αμερικής.

Αναλυτικότερα, η ταινία με τον Affleck βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση των charts με 7.500.000 θεάσεις  και ξεπέρασε τα πιο πρόσφατα The Christmas Chronicles, Dr. Seuss’ The Grinch, Lone Survivor και Falling for Christmas.

Δείτε φωτογραφίες:

Η πλοκή του Triple Frontier (Τριπλό Σύνορο) αναφέρει:

Η πίστη δοκιμάζεται όταν πέντε βετεράνοι ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να κλέψουν την περιουσία ενός βαρόνου ναρκωτικών, προκαλώντας μια σειρά δυσάρεστων εξελίξεων.

Εκτός από τον Ben Affleck, στο Triple Frontier παίζουν επίσης οι Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund και Pedro Pascal. Η ταινία έχει 6.5 βαθμολογία στο IMDB και ήταν σε σκηνοθεσία J.C. Chandor, με σενάριο του ίδιου και του Mark Boal.

Το Triple Frontier (Τριπλό Σύνορο) παίζει ήδη στο Netflix.