Πάτωσε το The Exorcist: Believer στο Rotten Tomatoes

Από τις χαμηλότερες βαθμολογίες σε horror ταινία φέτος
04 Οκτωβρίου 2023 20:55
Πάτωσε το The Exorcist: Believer στο Rotten Tomatoes

Το The Exorcist: Believer (Ο Εξορκιστής: Πιστός) πρόκειται να παίξει σε λίγες ημέρες στους κινηματογράφους και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες κριτικές από την Αμερική. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία της Universal Pictures έλαβε τις πρώτες κριτικές της στο Rotten Tomatoes και δεν τα πήγε καθόλου καλά ή όσο καλά θα πίστευε η εταιρία παραγωγής της.

Αναλυτικότερα, το The Exorcist: Believer έχει αυτή τη στιγμή 30% (30/100) στο Tomatometer του Rotten Tomatoes, από 53 διαφορετικές κριτικές. Επίσης, και στο Metacritic, η ταινία έχει “πατώσει” με 38/100 σε βαθμολογία από Αμερικάνους δημοσιογράφους.

Αυτή η βαθμολογία κατατάσσει τον νέο Εξορκιστή από τις χειρότερες βαθμολογημένες horror ταινίες της χρονιάς. Για παράδειγμα, ο μεγάλος ανταγωνιστής του που ήταν το Saw X, έχει μεγαλύτερη βαθμολογία με 83% στο Tomatometer, ενώ το Talk to Me που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια έχει φτάσει στο 94% στο Tomatometer.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Exorcist: Believer είναι το πρώτο μέρος από μία ολοκαίνουργια τριλογία που ετοιμάζει η Universal Pictures, με τον David Gordon Green της τελευταίας Halloween τριλογίας να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία του Believer.

Η επίσημη σύνοψη του The Exorcist: Believer αναφέρει:

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Η νέα ταινία έρχεται σε παραγωγή της Blumhouse και έχει πρωταγωνιστές τους Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Olivia Marcum, Raphael Sbarge, Lidya Jewett, E.J. Bonilla, Antoni Corone και Linda Boston.

Το The Exorcist: Believer θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Οκτωβρίου.

Tags: