Οι νέες εικόνες του The Exorcist: Believer προκαλούν…ανατριχίλα!

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από την ταινία του Εξορκιστή
28 Σεπτεμβρίου 2023 23:02
Οι νέες εικόνες του The Exorcist: Believer προκαλούν…ανατριχίλα!

Η Universal Pictures συνεχίζει την προώθηση του The Exorcist: Believer, το οποίο είναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς. Γι’ αυτό το λόγο, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας πολλές νέες εικόνες που προκαλούν…ανατριχίλα!

Η νέα ματιά στην ταινία επικεντρώνεται σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες, όπως τον δαίμονα Pazuzu, τον Leslie Odom Jr., την Ellen Burstyn, η οποία επιστρέφει ξανά μετά την πρώτη ταινία του 1973, αλλά και τους Lidya Jewett, Olivia O’Neil και άλλους.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Exorcist: Believer είναι το πρώτο μέρος από μία ολοκαίνουργια τριλογία που ετοιμάζει η Universal Pictures, με τον David Gordon Green της τελευταίας Halloween τριλογίας να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία του Believer, η νέα ματιά στην ταινία θέλει να σας

Δείτε όλες τις εικόνες της ταινίας παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη του The Exorcist: Believer αναφέρει:

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Η νέα ταινία έρχεται σε παραγωγή της Blumhouse και έχει πρωταγωνιστές τους Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Olivia Marcum, Raphael Sbarge, Lidya Jewett, E.J. Bonilla, Antoni Corone και Linda Boston.

Το The Exorcist: Believer θα παίξει στους κινηματογράφους στις 12 Οκτωβρίου.

Tags: