Ο Εξορκιστής επιστρέφει στους κινηματογράφους με καλύτερη εικόνα και ήχο!

Τα Epic Movie Nights συνεχίζονται
25 Σεπτεμβρίου 2023 18:14
Ο Εξορκιστής επιστρέφει στους κινηματογράφους με καλύτερη εικόνα και ήχο!

Τα Village Cinemas ανακοίνωσαν ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Εξορκιστή και πάλι στους κινηματογράφους. Όχι την επερχόμενη νέα ταινία της Universal Pictures, αλλά την κλασσική και θρυλική ταινία The Exorcist (Ο Εξορκιστής) του William Friedkin που κυκλοφόρησε το 1973.

Όπως μαθαίνουμε από το επίσημο site των Village, τα Epic Movie Nights συνεχίζονται και αυτή τη φορά θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το The Exorcist: Extended Director’s Cut (Ο Εξορκιστής: Extended Director’s Cut). Ναι πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκδοση της ταινίας με παραπάνω σκηνές και καλύτερη ποιότητα σε εικόνα και ήχο.

Τα Village Cinemas αναφέρουν:

Η ταινία θρύλος που σκηνοθέτησε το 1973 ο Γουίλιαμ Φρίντκιν θεωρείται μια από τις  τρομακτικότερες ταινίες που έγιναν ποτέ στην ιστορία του κινηματογράφου.

Όταν ένα γοητευτικό 12χρονο κορίτσι παίρνει τα χαρακτηριστικά και τις φωνές των άλλων, οι γιατροί λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν, η μητέρα του κοριτσιού συνειδητοποιεί ότι η κόρη της έχει καταληφθεί από τον διάβολο - και ότι η μόνη πιθανή ελπίδα της κόρης της βρίσκεται σε δύο ιερείς και στην αρχαία τελετή του δαιμονικού εξορκισμού.

Tο μεγαλύτερο υπερφυσικό θρίλερ όλων των εποχών, 50 χρόνια από την 1η μέρα κυκλοφορίας, σε μια νέα υπερσύγχρονη ψηφιακή μεταφορά από 5 Οκτωβρίου στα Village Cinemas.

Στον Εξορκιστή έπαιζαν οι Ellen Burstyn, Max von Sydow, Lee J. Cobb, Kitty Winn, Jack MacGowran, Jason Miller, Linda Blair, William O'Malley και άλλοι.

Ο Εξορκιστής επιστρέφει στους κινηματογράφους στις 5 Οκτωβρίου.

Tags: