Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι στο Top 10 του Netflix – Οι ταινίες που βλέπουν οι Έλληνες σήμερα

Άλλη ταινία παραμένει όμως στην κορυφή
18 Σεπτεμβρίου 2023 19:52
Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι στο Top 10 του Netflix – Οι ταινίες που βλέπουν οι Έλληνες σήμερα

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και αυτό έχει αποτέλεσμα -όπως πάντα- να αλλάζει το top 10 με τις κορυφαίες ταινίες και σειρές. Αυτή τη φορά, τα charts με τις δημοφιλέστερες ταινίες έχει αλλάξει με το Love at First Sight να βρίσκεται στην κορυφή της δεκάδας, ως η δημοφιλέστερη ταινία για αυτή την περίοδο.

Το Love at First Sight έκανε πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και πολύ γρήγορα πήγε στην πρώτη θέση του Netflix Ελλάδας. Επίσης, το Sing 2 το οποίο κατέφθασε πρόσφατα στην υπηρεσία βρίσκεται στην 2η θέση σήμερα, με το Ehrengard: The Art of Seduction να κλείνει την τριάδα. Συνεχίζοντας έχουμε τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση (Fifty Shades Freed), που είχε κυκλοφορήσει το 2018 και πλέον υπάρχει και στο Netflix. Το The Grinch ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα για αυτή την εβδομάδα.

Συνεχίζοντας, το Ordinary Men έχει την 6η θέση στο Netflix, ενώ μετά ακολουθεί το Once Upon a Crime, το Awake, το Evolution και το Hellboy που έχει την 10η θέση.

Οι κορυφαίες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα σήμερα:

  1. Love at First Sight
  2. Sing 2
  3. Ehrengard: The Art of Seduction
  4. Fifty Shades Freed
  5. The Grinch
  6. Ordinary Men
  7. Once Upon a Crime
  8. Awake
  9. Evolution
  10. Hellboy

Λίγα λόγια για το Love at First Sight (Η Απίθανη Πιθανότητα του Έρωτα με την Πρώτη Ματιά):

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει: Δύο ξένοι έρχονται κοντά σε μία πτήση για το Λονδίνο, αλλά ένα παιχνίδι της μοίρας τους χωρίζει. Το να ξαναβρεθούν δείχνει απίθανο – αλλά ο έρωτας αψηφά τα εμπόδια.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Vanessa Caswill και το σενάριο οι Katie Lovejoy και Jennifer E. Smith. Πρωταγωνιστούν οι Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Rob Delaney, Katrina Nare, Jameela Jamil, Tom Taylor, Dexter Fletcher, Sally Phillips, Vivian Gwaspari, Jordan Frazier, Tracy Wiles και Philip Bird.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.