Το The Conference είναι η νέα horror ταινία του Netflix για το φθινόπωρο – Δείτε το trailer

Θα παίξει Παρασκευή και 13 του Οκτωβρίου
15 Σεπτεμβρίου 2023 19:08
Το The Conference είναι η νέα horror ταινία του Netflix για το φθινόπωρο – Δείτε το trailer

Το Netflix ετοιμάζει μία ακόμη horror ταινία με έναν μασκοφόρο δολοφόνο που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Ο λόγος γίνεται για το The Conference (Το Συνέδριο) που έρχεται από την Σουηδία και υπόσχεται τρόμο, σασπένς και μία δόση χιούμορ.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Patrik Eklund, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Thomas Moldestad με πρωταγωνιστές τους Eva Melander, Katia Winter (Sleepy Hollow) και Adam Lundgren. Το Netflix υπόσχεται ένα έντονο “slasher” όταν ένα συνέδριο ομαδικής ανάπτυξης στο οποίο συμμετείχαν δημοτικοί υπάλληλοι και που μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν οι κατηγορίες για διαφθορά αρχίζουν να κυκλοφορούν και να μαστίζουν το εργασιακό περιβάλλον.

“Ταυτόχρονα, μια μυστηριώδης φιγούρα αρχίζει να καταδιώκει και να δολοφονεί τους συμμετέχοντες, έναν προς έναν σε αυτή τη σουηδική κωμωδία με “ζεστούς” χαρακτήρες γεμάτους χίουμορ”

Η πλοκή του The Conference αναφέρει τα εξής:

Μια ομάδα δημοτικών υπαλλήλων έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις εσωτερικές διαφωνίες, αλλά κι έναν αιμοδιψή δολοφόνο στη διάρκεια μιας φαινομενικά αθώας εκδρομής.

To The Conference (Το Συνέδριο) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.