Το Elemental έρχεται στο Disney+ Ελλάδας και τώρα ξέρουμε πότε

Έρχεται σε λίγες ημέρες
07 Σεπτεμβρίου 2023 22:14
Το Elemental έρχεται στο Disney+ Ελλάδας και τώρα ξέρουμε πότε

Η ταινία Elemental ή στα ελληνικά Στο Στοιχείο τους πρόκειται να καταφθάσει πολύ σύντομα στο Disney+ Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, η Disney αποκάλυψε μέσα από ένα νέο δελτίο Τύπου ότι η επιτυχημένη ταινία της Pixar θα κάνει πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία σε λίγες μέρες. 

Η πρωτότυπη ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα φτάσει και το ντοκιμαντέρ «Καλή Χημεία: Η Ιστορία του Στο Στοιχείο τους». 

Ακολουθούν πληροφορίες για την ταινία, μέσα από ένα νέο δελτίο Τύπου που μας έστειλε η Disney+ Greece: 

Το Disney+ ανακοινώνει την άφιξη της Φλόγας (Ember), μιας δυναμικής και εκρηκτικής νεαρής κοπέλας και του χαλαρού τύπου, Νηρέα (Wade), από την ταινία της Disney και της Pixar, «Στο Στοιχείο τους», στο Disney+ την επόμενη εβδομάδα. Η πρωτότυπη ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, μαζί με το ντοκιμαντέρ «Καλή Χημεία: Η Ιστορία του Στο Στοιχείο τους». 

Η ταινία «Στο Στοιχείο τους», από την Disney και την Pixar, συγκαταλέγεται στις 10 πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες του 2023 παγκοσμίως, με εισπράξεις $480 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office. Η πρωτότυπη ταινία, που διαδραματίζεται στην Πόλη των Στοιχείων, όπου οι κάτοικοι της Φωτιάς, του Νερού, της Γης και του Αέρα ζουν μαζί, μας συστήνει τη Φλόγα / Ember (με τις φωνές των Κλέλια Ανδριολάτου / Leah Lewis), μία θαρραλέα, εύστροφη και δυναμική νεαρή γυναίκα που αλλάζει πεποιθήσεις για τον κόσμο και για το ποια θέλει να είναι, όταν γίνεται φίλη με τον πολύ πιο χαλαρό και ευέλικτο, Νηρέα / Wade (με τις φωνές των Ορέστη Χαλκιά / Mamoudou Athie).  

Η ταινία «Στο Στοιχείο τους», είναι μια παραγωγή της Denise Ream, p.g.a., σε σκηνοθεσία του Peter Sohn, εκτελεστική παραγωγή του Pete Docter και σενάριο των John Hoberg & Kat Likkel και Brenda Hsueh. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ και λίγες ώρες τρέχει μια ολοκαίνουργια προσφορά για το Disney+, με 1.99 ευρώ το μήνα για τρεις μήνες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.