H Jennifer Lawrence είναι “μέσα“ για να επιστρέψει στις ταινίες Hunger Games

Παρά τα όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον ρόλο της Katniss
10 Ιουνίου 2023 12:34
H Jennifer Lawrence είναι “μέσα“ για να επιστρέψει στις ταινίες Hunger Games

Το άστρο της Jennifer Lawrence έλαμψε σε όλον τον κόσμο χάρη στο ρόλο της Κάτνις Έβερντιν στις ταινίες των The Hunger Games (Αγώνες Πείνας). Υποδυόμενη την ηρωίδα της District 12 ενάντια στο απολυταρχικό καθεστώς της Capitol έγινε το σύμβολο της επανάστασης και μετατράπηκε εν μία νυκτί σε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ. 

Το franchise του Hunger Games όμως ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες, με την prequel ταινία "The Ballad of Songbirds & Snakes" όπου φυσικά η Katniss δε συμμετέχει. Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας, "No Hard Feelings", η Τζένιφερ Λόρενς ερωτήθηκε για το εάν θα επέστρεφε στο franchise του Hunger Games, καθώς η τελευταία φορά που υποδύθηκε τον ρόλο ήταν στην ταινία The Hunger Games: Mockingjay Part 2

Μιλώντας στο Variety, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός όχι απλά έδειξε θετική αλλά "τέρμα μέσα" για να επιστρέψει στο ρόλο της Katniss για μια μελλοντική Hunger Games ταινία. "Ω Θεέ μου! Μα φυσικά και ναι!" είπε χαρακτηριστικά η Λόρενς και πρόσθεσε: "Εάν ποτέ η Katniss έρθει πάλι πίσω στη ζωή μου τότε 100%. *Κοιτάζει πέρα από την κάμερα* Η συνεργάτιδά μου μόλις έπιασε την καρδιά της". 

Για την ιστορία υπήρξαν τέσσερις βασικές Hunger Games ταινίες που ξεκίνησαν το 2012 και ολοκληρώθηκαν το 2015 με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Στο cast συμμετείχαν επίσης οι: Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks, Donald Sutherland και Woody Harrelson. Την πρώτη ταινία σκηνοθέτησε ο Gary Ross και οι άλλες τρεις (το φινάλε χωρίστηκε σε δύο μέρη) από τον Francis Lawrence. 

Όσον αφορά το The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, η ταινία θα χρονολογήσει την άνοδο του νεαρού Coriolanus Snow (Tom Blyth) σε ηγετική φιγούρα, όντας ο μετέπειτα τυραννικός άρχοντας της Panem. 

Γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βετεράνος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2), με τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Arndt (Little Miss Sunshine) επίσης στο σενάριο. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Susanne Collins που έγραψε το 2020. Το "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.

Την Jennifer Lawrence αναμένεται να τη δούμε στην ακατάλληλη για ανηλίκους κωμική ταινία "No Hard Feelings" για την οποία περισσότερα θα μάθετε πατώντας εδώ.