Star Wars: Έγινε γνωστό το πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά “Ahsoka“ του Disney Plus

Το νέο κεφάλαιο του “Mandoverse“ έρχεται τον Αύγουστο
08 Ιουνίου 2023 19:57
Star Wars: Έγινε γνωστό το πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά “Ahsoka“ του Disney Plus

Τόσο καιρό και παρά το πρώτο εντυπωσιακό trailer και το hype που κουβαλάει η σειρά της "Ahsoka" για τους fans του σύμπαντος του Star Wars, δεν είχαμε μάθει μια απαραίτητη πληροφορία: το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Τελικά, η Lucasfilm με τη Disney ανακοίνωσαν, μέσα από ένα νέο trailer για το "Star Wars: Ahsoka" με πρωταγωνίστρια την Rosario Dawson, πώς θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου μέσα από την υπηρεσία Disney Plus

Η Dawson επιστρέφει στο ρόλο της γνωστής Jedi που επανεμφανίζεται μετά την 2η σεζόν του The Mandalorian και τη σειρά "The Book of Boba Fett" για να ολοκληρωθεί ένα αναπάντητο κομμάτι της περιπέτειάς της στο timeline του ευρύτερου "Mandoverse". Άλλωστε το cliffhanger του φινάλε της σειράς Star Wars: Rebels αναμένεται να απαντηθεί μαζί με το ότι θα δούμε για πρώτη φορά τους υπόλοιπους χαρακτήρες του πληρώματος του "Ghost" σε live-action. 

Τη σειρά υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Dave Filoni, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Carrie Beck. Πέραν του Filoni στη κσηνοθεσία των επεισοδίων θα συμμετέχουν οι: Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel και Rick Famuyiwa. 

Δείτε το νέο trailer της σειράς Star Wars: Ahsoka 

Εκτός φυσικά της Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, και όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Eman Esfandi θα υποδυθεί τον Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen τον Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo την Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead την Hera Syndulla, David Tennant ως Huyang ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker. 

Η σειρά "Ahsoka" θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Αυγούστου αποκλειστικά μέσα από το Disney+.