Τύπος μαζεύει VHS αντίτυπα του Τιτανικού και δε φαντάζεστε πόσα έχει μέχρι τώρα

Έγινε γνωστός μέσα από το TikTok
07 Ιουνίου 2023 21:33
Τύπος μαζεύει VHS αντίτυπα του Τιτανικού και δε φαντάζεστε πόσα έχει μέχρι τώρα

Γνωστός στο TikTok με περισσότερους από 100.000 ακόλουθους και 3.4 εκατομμύρια likes έχει γίνει ένας τύπος με το όνομα titanicfan97, αφού έχει βάλει σκοπό να μαζέψει πάρα πολλά αντίτυπα του Τιτανικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο titanicfan97 ζει στην Φλόριντα, είναι video editor και μεγάλος φανατικός της ταινίας Titanic (Τιτανικός). Ωστόσο, εκείνος έγινε viral τους τελευταίες μήνες για έναν λόγο: έχει βάλει ως στόχο να συλλέξει -τουλάχιστον- 1 εκατομμύριο αντίτυπα της ταινίας.

Αναλυτικότερα, όπως μεταφέρει το Variety, ο titanicfan97 έχει ήδη συλλέξει περίπου 1.600 αντίτυπα της ταινίας σε VHS και δήλωσε ότι θέλει να φτάσει το 1 εκατομμύριο τουλάχιστον, μιας και έχουν κυκλοφορήσει περίπου 25 εκατομμύρια «κασέτες» παγκοσμίως. Μάλιστα, ανεβάζει συνέχεια υλικό στο TikTok του με τις νέες του παραλαβές.

Το 2012 αγόρασα μερικά αντίτυπα. Το κατάστημα τα είχε εκτεθειμένα στο ράφι, οπότε φαινόταν υπέροχο. Και είπα από μέσα μου: Ξέρω ότι κανείς δεν πρόκειται να τα αγοράσει ποτέ. Είναι εξαιρετικά φθηνά, οπότε πήρα ένα κουτί και το γέμισα με όλους τους «Τιτανικούς» και άρχισα σιγά σιγά να μαζεύω για μερικά χρόνια.

Είχα περίπου 100 αντίτυπα πριν ξεκινήσω το TikTok περίπου 100 πριν ξεκινήσω το TikTok, οπότε από πέρυσι που είχα 100 έχω φτάσει πλέον τα 1.560.

@titanicfan97 This must he the luckiest day of my life #titanic #vhs #thrifting ♬ original sound - titanicfan97

Ο JD κάνει συλλογή μόνο τα VHS αντίτυπα που πλέον έχουν γεμίσει όλο το χώρο του. Επίσης, θαυμαστές από όλο τον κόσμο του στέλνουν διάφορα fan art από την ταινία και διάφορα merch. Εκείνος ξεκίνησε τη συλλογή του πριν από περίπου 10 χρόνια, αλλά τον τελευταίο χρόνο τα μαζεύει με «μανία».

Tags: