Ο Chris Hemsworth είπε πως “κρίντζαρε“ με το Thor: Love & Thunder

Σπάει τη σιωπή του ο “Thor“ της Marvel για τις κριτικές και τα όσα ειπώθηκαν για την ταινία
06 Ιουνίου 2023 20:27
Ο Chris Hemsworth είπε πως “κρίντζαρε“ με το Thor: Love & Thunder

Ο Chris Hemsworth έσπασε τη σιωπή του για τις κριτικές του Thor: Love & Thunder αλλά και τα όσα αρνητικά ειπώθηκαν για την πρόσφατη ταινία του στο MCU από τους fans της Marvel. Στην νέα του συνέντευξη στο GQ ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας Extraction 2, ο Κρις Χέμσγουορθ αναφέρθηκε ευθέως στο θέμα της πρόσφατης ταινίας του Thor παραδεχόμενος πολλά από τα ατοπήματά της όπως το ότι "ήταν πολύ χαζή" για τα μέτρα της. 

Ανάμεσα στην αυτοκριτική που έκανε για τη νεότερη ταινία του Thor, είπε ότι "Θαρρώ πως σπάσαμε πολύ παραπάνω πλάκα από όσο θα έπρεπε. Απλώς μετά παραέγινε χαζό. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι στο επίκεντρο όλων αυτών και να έχεις αληθινή προοπτική του τι συμβαίνει. Λατρεύω την διαδικασία και πάντα σαν ταξίδι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσει ο κόσμος." 

Το σημείο όμως των δηλώσεών του που είναι highlight είναι όταν ανέφερε ότι "κρίντζαρε" όταν οι φίλοι του γιου του σχολίασαν αρνητικά το "Love & Thunder" σκηνοθεσίας Taika Waititi: 

"Ένα μάτσο 8χρονα ήρθαν να κριτικάρουν την ταινία μου και μου λένε "νομίζουμε ότι αυτή είχε παραπάνω χιούμορ, η δράση ήταν εντυπωσιακή αλλά τα ειδικά εφέ όχι και τόσο καλά. Κριντζάρω και γελάω εξίσου με αυτά."

Παρόλο που δήλωσε ότι το Thor: Love & Thunder "παραήταν χαζό" και πως έχει ήδη συμμετάσχει σε 8 ταινίες του MCU, δε σημαίνει ότι είναι αντίθετος στην προοπτική της επιστροφής και δηλώνει πως δεν έχει υπογράψει κάτι για το μέλλον του στη Marvel Studios. 

O Hemsworth αντιμετωπίζει μια γενετική προδιάθεση για τη νόσο του Αλτσχάιμερ και για αυτό κάνει ένα παρατεταμένο διάλειμμα στην καριέρα του, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν. 

Σε προηγούμενή συνέντευξη είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο ενός Thor 5. Εκεί είχε δηλώσει: "Ναι, σίγουρα. Νιώθω ότι μάλλον θα έπρεπε να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτό αν το έκανα ξανά, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Αισθάνομαι ότι μάλλον είναι κάτι το εγγυημένο. Αισθάνομαι ότι μάλλον θα ήταν το φινάλε, αλλά αυτό δεν βασίζεται σε κάτι που μου έχει πει κανείς ή σε κάποιου είδους σχέδια. Έχεις τη γέννηση ενός ήρωα, το ταξίδι ενός ήρωα, μετά το θάνατο ενός ήρωα, και δεν ξέρω - είμαι σε αυτό το στάδιο; Ποιος ξέρει;"

Μετά τα credits του Thor: Love & Thunder, ωστόσο, η Marvel υποσχέθηκε ότι ο "Thor θα επιστρέψει" κάτι που ήρθε σαν έκπληξη τόσο στον Hemsworth όσο και στον σκηνοθέτη Taika Waititi. O Hemsworth είχε αναγνωρίσει ότι το "Love & Thunder" ίσως να είναι η τελευταία φορά που θα κράδαινε το Mjolnir, όπως είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα με τίτλο Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder. 

Η παγκόσμια συγκομιδή του Thor: Love and Thunder στο box office ανήλθε τελικά λίγο πάνω από τα $760 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, η ταινία είναι διαθέσιμη στην ταινιοθήκη του Disney Plus.